Το Euro 2024 στη Γερμανία πλησιάζει και στην Κολωνία ένα οίκος ανοχής κάνει μια πρόταση που δίνει την ευκαιρία σε κάποιους την ίδια περίοδο να καταπιαστούν με το ποδόσφαιρο και το σεξ.

Προφανώς και το Euro 2024 που θα διεξαχθεί στη Γερμανία – μια από τις πόλεις που θα φιλοξενήσουν αγώνα είναι και η Κολωνία- απασχολεί όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, αλλά και αυτούς που ειδικεύονται στο σεξ.

Όπως συμβαίνει σε κάθε μεγάλη αθλητική διοργάνωση, έτσι και στο Euro 2024  στη Γερμανία, αρκετοί βλέπουν επαγγελματικές ευκαιρίες. Στην Κολωνία το ποδόσφαιρο μπορεί να φέρει έσοδα και στη βιομηχανία του σεξ.

Euro 2024 στη Γερμανία με ποδόσφαιρο και σεξ

Για το Euro 2024 στη Γερμανία ένα ζήτημα που υπάρχει είναι η διαμονή που για κάποιους φιλάθλους είναι ακριβή. Στην Κολωνία, ένας οίκος ανοχής μπορεί να προσφέρει, σε όσους θέλουν να δουν ποδόσφαιρο φτηνότερη διαμονή, προφανώς και σεξ.

Το Euro 2024 δεν διαφέρει σε αυτόν τον τομέα από οποιαδήποτε άλλη διοργάνωση. Στη Γερμανία είναι λογικό να είναι πολλοί αυτοί που προσδοκούν σε αυξημένα έσοδα. Στην Κολωνία όπου το ποδόσφαιρο θα δώσει κάποιες από τις παραστάσεις του, η βιομηχανία του σεξ έχει σηκώσει μανίκια.

Cologne, Germany walking tour 4K 60fps

Οι φίλαθλοι στο Euro 2024 θα έχουν την ευκαιρία μείνουν στον μεγαλύτερο οίκο ανοχής του κόσμου όπου οι εργαζόμενες εξυπηρετούν περίπου χίλους πελάτες την ημέρα.

To Euro 2024 στη Γερμανία περιμένουν στην Κολωνία

Ο συγκεκριμένος οίκος ανοχής στη Γερμανία προσφέρει στους φιλάθλους στη διάρκεια του Euro 2024 διαμονή με όλες τις ανέσεις. Το 12όροφο κατάλυμα στην Κολωνία προσφέρει στους επισκέπτες του τουρνουά καταλύματα σε προσιτή τιμή.

Οι τιμές των ξενοδοχείων στις 10 διοργανώτριες πόλεις του Euro 2024 στη Γερμανία έχουν ήδη εκτιναχθεί στα ύψη. Ωστόσο, ένας οίκος ανοχής στην Κολωνία που θα φιλοξενήσει αγώνες, δίνει χείρα βοηθείας στους οπαδούς με τις τιμές για ένα κρεβάτι να ξεκινούν από περίπου 196 ευρώ τη βραδιά.

Ο οίκος ανοχής λέγεται ότι εξυπηρετεί περισσότερους από 1.000 πελάτες την ημέρα και βρίσκεται στην περιοχή με τα “κόκκινα φανάρια” της πόλης.

Euro 2024 με άνετη διαμονή στην Κολωνία

Οι ιδιοκτήτες υπόσχονται στους φιλάθλους ανέσεις που είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα είναι διαθέσιμες σε άλλα καταλύματα, με ένα μπαρ που όμοιό του μάλλον δεν θα βρουν σε κάποιο ξενοδοχείο.

Προφανώς η σχετική πρόσκληση αφορά φιλάθλους των οποίων οι ομάδες θα δώσουν αγώνες στην Κολωνία στην πρώτη φάση. Πρόκειται για Ούγγρους, Σκωστέζους, Ελβετούς, Βέλγους, Ρουμάνους, Άγγλους και Σλοβένους.

Pascha (Brothel)

Ο συντάκτης του περιοδικού Tartan Army, Ιάν Έμερσον είπε στη Βρετανική Sun: “Ξέρω μερικούς ανθρώπους που θα κοιμούνται σε φορτηγά, οπότε οποιοδήποτε δωμάτιο θα ήταν σίγουρα μια αναβάθμιση γι’ αυτούς”.

Σύμφωνα με τη wikipedia, το Pascha Club είναι ένας οίκος ανοχής 9.000 τετραγωνικών μέτρων, 12 ορόφων στην Κολωνία, με περίπου 120 ιερόδουλες, περισσότερους από 80 υπαλλήλους και έως και 1.000 πελάτες την ημέρα. Θεωρείται ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής στον κόσμο.