Ο Φώτης Ιωαννίδης βρίσκεται μακράν στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του και το όνομα του βρίσκεται στα πιο "καυτά" του καλοκαιριού που έρχονται. Έχουν υπάρξει δημοσιεύματα για αρκετές ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί, με τελευταίο της "Abola" να αναφέρει διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την μεταγραφή του. 

Abola: "Συζητάνε την μεταγραφή του Ιωαννίδη Παναθηναϊκός και Σπόρτινγκ"

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τρίτη θέση της Super League και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και ένας από τους ποδοσφαιριστές που τον οδήγησαν εκεί, είναι αδιαμφισβήτητα ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο Έλληνας επιθετικός πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και είναι κομβικός για τους "πράσινους".

Η εξαιρετική χρονιά του με τα 15 γκολ και τις 7 ασίστ στο πρωτάθλημα, έφερε και πολλούς μνηστήρες που ερίζουν για την υπογραφή του. Μία από αυτές είναι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας με την πορτογαλική ομάδα  - σύμφωνα με την "Abola" - να έχει ξεκινήσει ήδη διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό για την μεταγραφή του Ιωαννίδη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0asbnwfrbix)

Μέχρι 20 εκατομμύρια ευρώ δίνει για τον Ιωαννίδη η Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η Σπόρτινγκ δείχνει διατεθειμένη να προσφέρει μέχρι και 20 εκατομμύρια ευρώ για τον Έλληνα στράικερ, με στόχο να μπορέσει να αποσπάει την θετική απάντηση του "τριφυλλιού", αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Πρώτα υπήρξαν διερευνητικές επαφές, τώρα η Σπόρτινγκ συζητά με τον Παναθηναϊκό για την υπογραφή του Φώτη Ιωαννίδη. Η διοίκηση ουσιαστικά προχωρά με τον 24χρονο επιθετικό και θα μπορούσε να φτάσει κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του".

Αναφέρεται επίσης πως η ομάδα του Φατίχ Τερίμ θέλει τη δεδομένη στιγμή 30 εκατομμύρια ευρώ από τα "λιοντάρια", με τους Πορτογάλους να θεωρούν το ποσό αυτό αρκετά υψηλό, αλλά θεωρούν πως είναι ένας τρόπος του Παναθηναϊκού για να ανεβάσει την τιμή στα ύψη