Η μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, έφερε τους "πράσινους" ξανά σε Final Four της Euroleague μετά από 12 χρόνια. Η επιτυχία πανηγυρίστηκε έντονα από τους φιλάθλους της ομάδας στο ΟΑΚΑ που θέλουν... όλοι να βρεθούν στο Βερολίνο για να στηρίξουν την ομάδα από κοντά. 

Ετοιμάζει αξέχαστη εμπειρία για το Final Four ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ

Η ζήτηση των εισιτηρίων των οπαδών του Παναθηναϊκού για τα παιχνίδια της Euroleague τη φετινή χρονιά ήταν τεράστια καθ' όλη τη διάρκεια της. Με δύο παιχνίδια να απομένουν για το φινάλε της διοργάνωσης, η ανυπομονησία των φιλάθλων του "τριφυλλιού" είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Ο διευθυντής αγωνιστικού τμήματος και διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Κοντός, μίλησε πριν το παιχνίδι κόντρα στον Άρη και αναφέρθηκε στις αιτήσεις που υπάρχουν ενόψει του Final Four σχολιάζοντας πως:

"Είμαστε σε καθεστώς ασφυξίας, Ευχάριστης κατάστασης μεν, ασφυξίας δε. Στο ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ είχαμε λίστα αναμονής που έφτανε τους 97.000 φίλους της ομάδας. Τώρα έχουμε 30.000 αιτήσεις και μόλις 539 εισιτήρια. Σε αυτό πρέπει να συνυπολογίσετε πως πρέπει να διατεθούν στις οικογένειες των παικτών, σε συμβατικές υποχρεώσεις, σε χορηγούς, στους κατόχους διαρκείας. Δε φτάνουν ούτε για ζήτω". 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d18k0qcqang1)

Τοποθετεί γιγαντοοθόνες στο ΟΑΚΑ σε εκδήλωση για το Final Four ο Παναθηναϊκός

Στη συνέχεια ανέφερε τις δυσκολίες που υπάρχουν για να βρεθούν έξτρα εισιτήρια για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και την θέληση της ομάδας να βοηθήσει τους οπάδους της λέγοντας ότι:

"Είμαστε σε μία τόσο ευχάριστη θέση και δυστυχώς δε μπορούμε να τη χαρούμε με τον κόσμο μας, όπως θα θέλαμε. Ακόμα και 20.000 εισιτήρια να είχαμε θα μπορούσαμε να τα διαθέσουμε. Και αυτό είναι κάτι που η διοργανώτρια αρχή πρέπει να το δει από τη νέα σεζόν. Πιέζουμε προς πάσα κατεύθυνση για να πάρουμε στα χέρια μας όσο το δυνατόν περισσότερα εισιτήρια και να τα διαθέσουμε στον κόσμο μας".

Για να μπορέσει όμως ο Παναθηναϊκός να κρατήσει ευχαριστημένους τους οπαδούς του όπως και να εξελιχθούν τα πράγματα, αποφάσισε να κάνει μία εκδήλωση που θα μοιάζει πολύ μ' εκείνες του NBA κατά τη διάρκεια του Final Four του Βερολίνου. Αναμένεται να τοποθετηθούν γιγαντοοθόνες στο ΟΑΚΑ για να μπορέσει ο κόσμος να παρακολουθήσει τον ημιτελικό κόντρα στην Φενερμπαχτσέ.

The OAKA experience vs Barcelona ☘️


Η νέα εποχή του ΟΑΚΑ και του Παναθηναϊκού

Γενικότερα πάντως ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για τον κόσμο του, είτε αυτές αφορούν το Final Four, είτε έχουν να κάνουν με τις αλλαγές στο ΟΑΚΑ. Είναι σε εξέλιξη πολλές διεγασίες με την ΚΑΕ να στέλνει ένα νέο μήνυμα στον κόσμο της.

"Η νέα εποχή ξεκινάει αύριο. Μείνετε συντονισμένοι για να γίνετε κομμάτι της απόλυτης πράσινης εμπειρίας" ανέφερε σχετικά το νέο μήνυμα, μέσω του προφίλ του Παναθηναϊκού στο twitte. Κάτι που συνόδευσε και με ένα βίντεο.