Ρεάλ Μαδρίτης και Μπορούσια Ντόρτμουντ θα αναμετρηθούν στον τελικό του UEFA Champions League, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης. Ο αγώνας θα γίνει στο Γουέμπλεϊ και ο Λένι Κράβιτζ θα είναι εκείνος που θα αναλάβει το σόου πριν τη σέντρα της αναμέτρησης.

Ο Λένι Κράβιτζ θα... ξεσηκώσει τον τελικό του Champions League

Ο Λένι Κράβιτζ είναι ο... εκλεκτός που θα "ζεστάνει" το κοινό στο Γουέμπλεϊ πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού του Champions League ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Ντόρτμουντ. Οι Μαδριλένοι άφησαν εκτός συνέχειας την Μπάγερν Μονάχου, ενώ οι Βεστφαλοί απέκλεισαν την Παρί Σεν Ζερμέν κάνοντας την έκπληξη.

Η UEFA ανακοίνωσε τον ροκ σταρ λέγοντας: "Έχοντας εμφανιστεί σε κοινό σε όλο το κόσμο, ο Κράβιτζ θα ανέβει στη σκηνή λίγο πριν ξεκινήσει η ετήσια αθλητική εκδήλωση με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στον κόσμο στην αγγλική πρωτεύουσα", ενώ με τη σειρά του ο Κράβιτζ ανέφερε: 

"Αισθάνομαι πραγματικά γεμάτος ενέργεια ενόψεις της εμφάνισης μου για τον τελικό του Champions League στο Λονδίνο, μία πόλη που κατέχει μία ιδιαίτερη θέση στη δική μου καρδιά. Θα είναι ένα συναρπαστικό γεγονός πριν από έναν τελικό που σημαίνει τόσα πολλά για τόσους πολλούς. Είναι μία τέλεια δικαιολογία για να μαζευτούμε και να απολαύσουμε λίγη μουσική και το αίσθημα της συντροφικότητας και της ενότητας"

O Κράβιτζ είναι τέσσερις φορές νικητής του βραβείου "Grammy". Σε μία καριέρα τριών και πλέον δεκαετιών έχει κυκλοφορήσει 11 άλμπουμ τα οποία έχουν πουλήσει πάνω από 40(!) εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Μάλιστα στις αρχές του 2024, έλαβε και το "Music Icon Award" στα People's Choise Awards, ένα βραβείο που δείχνει την αγάπη που του έχει το κοινό.

Υπενθυμίζεται πως ο τελικός του Champions League είναι το Σάββατο 1 Ιουνίου 2024 κι αναμένεται να μεταδοθεί σε περισσότερες από 200 χώρες ανά τον κόσμο