Παρελθόν αποτελεί για τον Παναθηναϊκό ο Φατίχ Τερίμ, πριν καν συμπληρώσει έξι μήνες παρουσίας στον πάγκο των "πράσινων". Όπως έγινε γνωστό δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ο Τούρκος προπονητής, συναντήθηκε με τη διοίκηση του "τριφυλλιού" και οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία γιατη λύση της συνεργασίας τους.

Άλλωστε ο λόγος για τον οποίο είχε προσληφθεί στον Παναθηναϊκό ο Τερίμ (αντικαθιστώντας τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς τα Χριστούγεννα σε μια απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου που προκάλεσε σοκ στους φίλους της ομάδας) ήταν να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League μετά από 14 χρόνια. Και, όπως, αποδείχτηκε απέτυχε παταγωδώς καθώς οι "πράσινοι" όχι μόνο δεν επέστρεψαν στην κορυφή, αλλά κινδυνεύουν άμεσα να μείνουν εκτός Ευρώπης!

Με Κόντη ο Παναθηναϊκός απέναντι σε Ολυμπιακό και Άρη

Την θέση του Τερίμ μέχρι το φινάλε της σεζόν θα πάρει-εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο μέχρι πρότινος προπονητής του Βόλου και άμεσος συνεργάτης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό, Χρήστος Κόντης. Ο Έλληνας τεχνικός είχε σημαντικό μερίδιο επιτυχίας στην επιστροφή των ''πρασίνων'' στην ποδοσφαιρική κανονικότητα, τα πήγε περίφημα στον Βόλο ως πρώτος προπονητής στο φινάλε της σεζόν διατηρώντας την θεσσαλική ομάδα στη Super League, αποτελεί ένα από τα πιο ελπιδοφόρα κεφάλαια της προπονητικής στην Ελλάδα.

Κάπως έτσι έπεσαν οι τίτλοι τέλους μιας συνεργασίας που εξελίχθηκε σε... φιάσκο, λίγα 24ωρα πριν το συλλαλητήριο των οργανωμένων οπαδών της Θύρας 13 εναντίον του Γιάννη Αλαφούζου, αλλά και δύο κρίσιμων αγώνων στις οποίες ο Παναθηναϊκός θα επιχειρήσει να σώσει ό,τι σώζεται από μια καταστροφική σεζόν πισωγυρίσματος. 

Και κάπως έτσι επιβεβαιώθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε έξι μήνες ο Τούρκος δημοσιογράφος που είχε αποκαλύψει τον Δεκέμβριο τον "γάμο" Παναθηναϊκού - Τερίμ, καθώς ήταν ο άνθρωπος που το μεσημέρι της Πέμπτης γνωστοποίησε και το "διαζύγιό" τους.