Συγκλονίζει ο αδελφός της 77χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο στην Αγία Παρασκευή, από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά της, στον τέταρτο όροφο.. «Είχε πάει εκκλησία, εξομολογήθηκε, κοινώνησε και είναι στον παράδεισο» είπε ο αδελφός της. 

«Είδα στην τηλεόραση και κατάλαβα ότι είναι το σπίτι της αδελφής μου, από εκεί και πέρα, πήρα την Πυροσβεστική και έφτασα σχεδόν αμέσως εδώ» πρόσθεσε και είπε ότι η άτυχη γυναίκα έμενε μόνη της. Σύμφωνα με τους γείτονες, η άτυχη ηλικιωμένη κάθε χρόνο πήγαινε για τον εορτασμό του Πάσχα στον αδελφό της, ωστόσο, φέτος εξαιτίας της επιβαρυμένης υγείας της, έμεινε στο διαμέρισμά της.

Κατά πληροφορίες, η πυροσβεστική υπηρεσία εξετάζει δύο πιθανά ενδεχόμενα για τη φωτιά. Το πρώτο η φωτιά να εκδηλώθηκε από θερμαντικό σώμα και το δεύτερο να ξέσπασε εξαιτίας βραχυκυκλώματος. Παράλληλα, η ΕΡΤ μετέδωσε πληροφορίες ότι η φωτιά ξεκίνησε από εύφλεκτα υλικά σε σκουπίδια που μάζευε η άτυχη γυναίκα μέσα στο διαμέρισμα. Η έρευνα των αρχών δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη και αναμένεται το πόρισμα του ανακριτικού της Πυροσβεστικής.