Στιγμές φρίκης στα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της φέρεται να πέρασε μια 36χρονη στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στις Αρχές η γυναίκα, ο 33χρονος πήγε στο σπίτι της και αφού τη χτύπησε, στη συνέχεια τη βίασε.

Διαβάστε ακόμα: Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Η 40χρονη είχε καταγγείλει τον 50χρονο άλλες δυο φορές για ενδοοικογενειακή βία - Είχε αρνηθεί το ''panic button'' και τη μεταφορά σε ''ασφαλές σπίτι''

Το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σύμφωνα με την καταγγελία έγινε χθες, Τετάρτη το πρωί. Λίγες ώρες αργότερα ο 33χρονος συνελήφθη, σύμφωνα με το thestival.gr.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το βράδυ της περασμένης ημέρας ο 33χρονος είχε πάει έξω από το σπίτι της και την είχε απειλήσει.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

Ειδικότερα, η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Έπειτα από άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες της 15-05-2024, σε περιοχή του Δήμου Δέλτα, 33χρονος για βιασμό, παράβαση της νομοθεσίας για την ενδοοικογενειακή βία, κλοπή και απειλή σε βάρος 36χρονης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία που πραγματοποιήθηκε, ο 33χρονος, πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, μετέβη στην οικία της 36χρονης εν διαστάσει συζύγου του, όπου με χρήση σωματικής βίας εξανάγκασε αυτήν στην ανοχή γενετήσιας πράξης, ενώ στη συνέχεια της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο. Επιπλέον, βραδινές ώρες της 14-05-2024 ο δράστης είχε μεταβεί εξωτερικά της οικίας της και είχε απειλήσει την παθούσα.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Πηγή: thestival.gr