Τραύματα στον αυχένα από κουζινομάχαιρο έφερε τελικά η 63χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στη Χαλκίδα.

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή, με την 63χρονη γυναίκα, η οποία είχε κινητικά προβλήματα, να εντοπίζεται νεκρή στην κατοικία της στην Χαλκίδα.

Αρχικά, όλα έδειχναν πως ο θάνατος της 63χρονης προήλθε από πέσιμο από τις σκάλες. Ωστόσο, την Δευτέρα η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως η γυναίκα έφερε τραύματα στον αυχένα από μαχαίρι.

Όπως είχε αποκαλύψει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο κάτω μέρος της σκάλας που διαθέτει η διώροφη κατοικία που διέμενε και το «π» που χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις της ήταν στην πάνω πλευρά της σκάλας, δίνοντας την εικόνα σαν να κατακρημνίστηκε από την σκάλα.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα: Έρευνες για συγγενή - Ο δράστης "γνώριζε" για το κλειδί που ήταν κρυμμένο κάτω από τη γλάστρα

Επιπλέον το σπίτι δεν φέρει ίχνη παραβίασης. Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας κλειδιά του σπιτιού – εκτός από την οικιακή βοηθό και την κόρη της 63χρονης – υπήρχαν κρυμμένα κάτω από μία γλάστρα στην είσοδο του σπιτιού. Με την πληροφορία να είναι γνωστή σε συγκεκριμένα άτομα.

Βρήκαν την γυναίκα σε εμβρυακή στάση

Όπως είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, το κλειδί βρέθηκε στη γλάστρα και πάλι, και με αυτό άνοιξε η γυναίκα που βρήκε το πτώμα της άτυχης 63χρονης. Ανέφερε επίσης πως οι δράστες δεν έψαξαν περαιτέρω το σπίτι καθώς δεν εκλάπησαν κάποια χρυσαφικά που είχε η άτυχη γυναίκα σε άλλο σημείο.

Σε σχέση με τους ιατροδικαστές, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είπε πως βρήκαν την γυναίκα σε εμβρυακή στάση, υπήρχαν αίματα στην σκάλα και έφερε τραύματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, καθώς η γυναίκα είχε θέματα με την υγεία της, αποφασίστηκε να εξεταστεί τη Δευτέρα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία όπου διαπιστώθηκαν τα 6 χτυπήματα με κουζινομάχαιρο.

Όπως είπε, αυτά τα χτυπήματα έγιναν σε ένα μικρό σημείο του σώματος κοντά το ένα στο άλλο.