Αμετανόητος δηλώνει ο εν διαστάσει σύζυγος της 40χρονης μητέρας, που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ λίγα μέτρα από το σπίτι της στο Μενίδι.

Οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για να συλλάβουν τον 50χρονο, ο οποίος ήταν από την πρώτη στιγμή ο νούμερο ένα ύποπτος. Τον εντόπισαν αργά το μεσημέρι σε οικοδομή, όπου κρυβόταν, στην περιοχή της Φυλής.

Σκότωσα τη γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω

Στις πρώτες του κουβέντες προς τις Αρχές, δήλωσε αμετανόητος, με το επιχείρημα ότι η πρώην σύζυγός του τον απατούσε. Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του σακούλα με πολλές μπύρες. Τα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς ήταν: "Σκότωσα τη γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω"

Στην οικοδομή όπου εντοπίστηκε δούλευε, ενώ εργαζόταν και σε μια ταβέρνα ως ψήστης στην Μεταμόρφωση.

«Μου έτρωγε λεφτά. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά χρόνια με διαφορετικούς άντρες. Δεν μπορούσα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αυτοκίνητο και φωτογραφίες του στο Facebook», φέρεται να ισχυρίστηκε ο δράστης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1b86xj54vvt)

Πήγε σε ξενοδοχείο αφού τη σκότωσε - Πώς τον εντόπισαν

Μετά τη γυναικοκτονία πήγε σε ένα ξενοδοχείο. Πλήρωσε ώστε να μείνει και το βράδυ και άρχισε να περιφέρεται.

Τον εντόπισαν από τις κάμερες και τον ακολουθούσαν σε όλη την διαδρομή, όπου μπορούσαν να τον εντοπίσουν. Είχε δοθεί σήμα σε όλες τις υπηρεσίες να τον αναζητήσουν, αλλά και στα σύνορα για να μη φύγει εκτός Ελλάδας.

Δεν άλλαξε ρούχα και κυκλοφορούσε με εκείνα που είχαν πάνω τους το αίμα του θύματος. Όταν τον βρήκαν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είχε πιει μόνο δύο μπύρες. Στο διαμέρισμα, όμως, βρέθηκαν δύο σακούλες με μπουκάλια μπύρες.

Το μαχαίρι δεν το πήρε μαζί του γιατί... «κόλλησε» μέσα στο σώμα της γυναίκας, μεταξύ κοιλιάς και ποδιού.

Στην κατάθεσή του δε δήλωσε ποτέ μετανιωμένος για την πράξη του. «Θα σας σκοτώσω και μετά θα αυτοκτονήσω. Θα γίνεις και εσύ σαν τη μάνα σου», φέρεται να έλεγε και στην κόρη του.




Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1b8z0jxkxux) Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1b8z0jxkxux)

Σοκάρει το ηχητικό ντοκουμέντο λίγες ημέρες πριν από την άγρια δολοφονία

Ηχητικό ντοκουμέντο λίγες ημέρες πριν από τη γυναικοκτονία στο Μενίδι, με θύμα μια 40χρονη, μετά τις πολλαπλές μαχαιριές που φέρεται να δέχθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της, παρουσίασε ο Alpha. Στο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως ο Alpha και το TLife, από κάμερα που βρίσκεται 50 μέτρα μακριά από το σημείο της επίθεσης, η γυναίκα ακούγεται που τον καλεί να φύγει λέγοντάς του «Με έχεις φέρει μέχρις εδώ, τελείωνε, φύγε».

Εκείνος, αρκετά πιο ψύχραιμος, ακούγεται να απαντά: «Θα σε σκοτώσω, το κατάλαβες;». Η τελευταία φορά που η γυναίκα τον κατήγγειλε ήταν στις 7 Μαΐου, όταν δήλωσε πως την ξυλοκόπησε. Ο άνδρας συνελήφθη και πήγε στον εισαγγελέα που τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο την επόμενη ημέρα. Κρατήθηκε το βράδυ της 7ης Μαΐου και στις 8 του μήνα πήγε να δικαστεί. Το δικαστήριο διέκοψε και τότε του όρισε μία ρητή δικάσιμο, που ήταν η 17η Μαΐου, αφήνοντάς τον ελεύθερο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1b2k64iym69)

Στο ερώτημα «πώς η Αστυνομία τον άφηνε ελεύθερο με τόσο βαρύ ιστορικό», η απάντηση των αστυνομικών ήταν πως με βάση τον νέο ποινικό κώδικα που έχει τεθεί σε εφαρμογή από την 1η Μαΐου το Αυτόφωρο όφειλε να του ορίσει μια δικάσιμο μέχρι τρεις ημέρες αργότερα και με βάση το ιστορικό του να ζητηθεί η κράτησή του. Αντ’ αυτού τον άφησαν ελεύθερο για 10 ημέρες.

Μια ημέρα πριν πάει να δικαστεί πήγε και βρήκε την εν διαστάσει σύζυγό του. Το σώμα της δείχνει ότι έβγαλε επάνω της όλο του το μένος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία που μεταδίδει ο Alpha φέρει τουλάχιστον 10 μαχαιριές. Η Αστυνομία τοποθετεί τη δολοφονία περίπου στις 06:00, οπότε ήταν και το πρώτο τηλεφώνημα που δέχθηκαν ότι υπάρχει μια νεκρή γυναίκα στη μέση του δρόμου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1b257b7w4e9)