Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου, που πέθανε σε ηλικία 76 ετών.

Με μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα τηςς επιτυχημένης σειράς του MEGA, «Dolce Vita» που τραβήχτηκε 29 χρόνια πριν, ο ηθοποιός είπε το δικό του αντίο στο άλλοτε τηλεοπτικό του ταίρι, γράφοντας:

«Ακριβώς 29 χρόνια πριν, τον Μάιο τού 1995, είχαμε κάνει το πρώτο μας γύρισμα για το Ντόλτσε Βίτα.. Σ' ευχαριστώ από καρδιάς. Καλό σου ταξίδι».



Ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η Άννα Παναγιωτοπούλου υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρι στη σειρά που έκανε πρεμιέρα το 1995.

Η «Χριστίνα» μια χήρα που διευθύνει εργοστάσιο και ο «Αντώνης», ο σύντροφος της κόρη της ερωτεύονται παράφορα. Ο έρωτάς τους όμως είναι κρυφός στην πλοκή της ιστορίας και εν τέλει, παρά τα όσα πέρασαν μαζί, οι δρόμοι τους χωρίζονται.

Μέχρι και σήμερα, στα social media κυκλοφορούν ατάκες της σειράς, που είχε αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό.

Το «αντίο» του κόσμου στα social media


Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου και σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος -και όχι μόνο- έσπευσε να αποχαιρετήσει την αγαπημένη Άννα Παναγιωτοπούλου.

Για όσους αγάπησαν την ηθοποιό μέσα από το «Dolce Vita» το αντίο ήταν συγκινητικό, καθώς πολλοί έκαναν μια αναφορά στην τηλεοπτική της κόρη «Ντορίτα» την οποία υποδυόταν η Κατερίνα Ζιώγου, που πέθανε το 2020, νικημένη από τον καρκίνο. Με κοινά τους στιγμιότυπα από τη σειρά του MEGA, οι θεατές έγραψαν, μεταξύ άλλων: «Να προσέχεις την Ντορίτα».


Το MEGA ανέβασε στο Twitter μία σκηνή της Ντορίτας και της Χριστίνας από τη σειρά, γράφοντας: «Άννα Παναγιωτοπούλου. Για πάντα». Ο θάνατος της Άννας Παναγιωτοπούλου συγκλόνισε τους θαυμαστές της, που πλημμύρισαν το Twitter με μηνύματα όπως: «Όχι ρε παιδιά δεν μπορώ να το πιστέψω με τίποτα ότι η Χριστινα Μαρκάτου η χήρα γνωστό ντοματοπαραγωγου άφησε σήμερα την τελευταία της πνοή».

Ένα άλλο σχόλιο γράφει: «Κάποιοι άνθρωποι δεν πεθαίνουν ποτέ, γιατί ζουν μέσα από όλους όσοι τους αγάπησαν πολύ».