Και ενώ όλοι στις Σπέτσες περίµεναν την τέως βασιλική οικογένεια να κάνει Ανάσταση µαζί τους, εκείνοι φέτος επέλεξαν τον Πόρο. Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Παύλος µέσα από τον προσωπικό του λογαριασµό στο Instagram γνωστοποίησε την τοποθεσία τους, αλλά και ποια µέλη της οικογένειας ήταν µαζί του. Φυσικά, αυτό που ενδιέφερε αρκετούς ήταν να µάθουν πού θα έκανε Πάσχα ο φρεσκοχωρισµένος Νικόλαος, ο οποίος ήταν µαζί του.

Στην οικογενειακή φωτογραφία διακρίναµε τη σύζυγο του Παύλου, Μαρί-Σαντάλ, την αδελφή του, Θεοδώρα, που συνοδευόταν από τον αρραβωνιαστικό της, Μάθιου Κουµάρ, αλλά και τον µικρότερο αδερφό τους, Φίλιππο, που είχε στο πλευρό του τη σύζυγό του, Νίνα Φλορ. Στο νησί ταξίδεψαν το Μ. Σάββατο, αφού τη Μ. Παρασκευή ο Παύλος παρέστη στην Ακολουθία του Εσπερινού της Αποκαθηλώσεως στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου του Οικουµενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα, ενώ µία ηµέρα αργότερα ο τέως πρίγκιπας βρέθηκε µαζί µε τη σύζυγό του, Μαρί-Σαντάλ,, και τον µικρότερο γιο τους, Αριστείδη, στον Πόρο για να κάνει Ανάσταση µε τα υπόλοιπα µέλη της οικογένειάς του.


Ι∆ΙΩΤΙΚΑ


Ο τέως πρίγκιπας Νικόλαος, έκανε Ανάσταση χωρίς την Τατιάνα Μπλάτνικ, αφού στις 20 Απριλίου ανακοίνωσαν πως αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόµους. Ωστόσο, πολλά είναι τα ερωτήµατα για τον τόπο όπου επέλεξε να κάνει Πάσχα η τέως βασιλική οικογένεια. Γιατί στον Πόρο και όχι στις Σπέτσες; Σύµφωνα µε πληροφορίες, µετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τη βραδιά της Ανάστασης, έγινε το πρώτο θέµα συζήτησης στα πηγαδάκια που στήθηκαν στις Σπέτσες. Ολοι αναρωτιούνταν γιατί δεν πήγαν στο νησί τους, ειδικά αυτές τις µέρες, αφού ο τέως πρίγκιπας Παύλος  και η Μαρί-Σαντάλ, όποτε βρίσκονται στην Ελλάδα, κάνουν Πάσχα στο όµορφο νησί του Αργοσαρωνικού.

Αρκετές φορές µάλιστα έχουν µείνει και στο «Amanzoe», το κορυφαίο, υπερπολυτελές θέρετρο στην Ελλάδα και ένα από διασηµότερα luxury resorts του πλανήτη, που βρίσκεται στο Πόρτο Χέλι, και από εκεί περνούν στις Σπέτσες. Οπως προκύπτει από ρεπορτάζ του «Secret», η επιλογή του Πόρου σκοπό είχε να µη γίνει το επίκεντρο ο Νικόλαος µε την παρουσία του στο νησί. Θα ήταν η πρώτη φορά που θα κυκλοφορούσε ανάµεσα σε τόσο κόσµο και ο ίδιος, όπως και όλοι οι συγγενείς, είναι πολύ κοινωνικοί και πάντα µιλούν σε όσους τους πλησιάζουν.

Αυτή τη φορά, όµως, ο Νικόλαος είχε ανάγκη από λίγες ιδιωτικές στιγµές µε την οικογένειά του σε ένα νησί όπου δεν έχει τόσους φίλους και γνωστούς, ώστε να αποφύγει ερωτήσεις που θα τον έφερναν σε δύσκολη θέση. Στον Πόρο έκαναν µόνο Ανάσταση. Πάσχα πέρασαν στην Ερµιόνη, όπου διατηρεί σπίτι ο Νικόλαος. Γι' αυτό φέτος η πρώην βασιλική οικογένεια δεν πήγε στις Σπέτσες. Σύµφωνα µε όσα µας µετέφερε φίλος της οικογένειας, ο τέως πρίγκιπας Νικόλαος είχε ανάγκη να βρεθεί µε όλα του τα αδέρφια και τα ανίψια του, για να περάσει µαζί τους το πρώτο Πάσχα ως χωρισµένος.

Μάλιστα, µε τον αδερφό του Παύλο, µε τον οποίο είναι και πιο κοντά, µιλούν για όλα και ο ένας στηρίζει τον άλλον κάθε φορά που έχει ανάγκη. Φέτος ήταν µαζί τους και ο µικρότερος αδερφός τους, τέως πρίγκιπας Φίλιππος, και τα τρία αδέρφια είχαν την ευκαιρία να βγουν και µόνοι τους ένα βράδυ και να τα πουν, κάτι που σπάνια κάνουν, καθώς δεν συναντιούνται συχνά.


teos
teos2
*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά το Σάββατο 11/4