Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο αγαπημένος ηθοποιός Φάνης Μουρατίδης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».
Ο Φάνης Μουρατίδης, λίγο πριν την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Maestro, μίλησε για την εμπειρία του στη σειρά, αλλά και τη σύζυγό του, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

«Το "Maestro" είναι ένα υπέροχο ταξίδι, είμαστε ευλογημένοι όσοι κάνουμε αυτό το ταξίδι. Απολαμβάνω τα πάντα, ευχαριστώ τον Θεό, τους ανθρώπους, τη στιγμή, τη συγκυρία. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που η σειρά είχε το "άστρο" να κάνει αυτή τη διεθνή καριέρα» είπε ο αγαπημένος ηθοποιός. «Έχουν έρθει πολλοί συνάδελφοί μου και μου έχουν πει να μεσολαβήσω στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να τους πάρει στη σειρά, μπορεί να το έκανα κι εγώ» συνέχισε.

Και πρόσθεσε μιλώντας για τον ρόλο του: «Στον ρόλο αυτό που με έχει δυσκολέψει είναι ότι αυτός ο άνθρωπος δεν απολογείται, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι μπορεί να υπάρχει πατέρας που δεν απολογείται».

«Μία σκηνή που γελάσαμε ήταν όταν έπρεπε ο Τσορτέκης να πέσει στη θάλασσα άλλα ερχόταν καταιγίδα και φοβόταν, του λέγαμε "πού πας τώρα;". Έπρεπε να ηχογραφήσουμε τον Χριστόφορο που προσπαθούσε να πείσει τον Τσορτέκη να πέσει στη θάλασσα για να προλάβει τη σκηνή» συμπλήρωσε ο Φάνης Μουρατίδης

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d196pjucbmgh)

Φάνης Μουρατίδης: Με την Άννα Μαρία ό,τι έγινε στο "Μπαμπά μην τρέχεις" έγινε και στη ζωή μας

Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε και για την οικογένειά του, και συγκεκριμένα για τη σύζυγό του, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

«Με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν μιλάμε στο σπίτι για τη δουλειά» είπε και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν υπάρχει ανταγωνισμός με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ό,τι έγινε στο "Μπαμπά μην τρέχεις" έγινε και στη ζωή μας».