Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου και έδωσε μια συνέντευξη για την επίσκεψη στο Άγιο Όρος που του άλλαξε τη ζωή, αλλά και τα σχόλια που εισπράττει για τον τρόπο ζωής, τον οποίο ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε για τα επικριτικά σχόλια, πριν πάρει απάντηση από τον ηθοποιό, του είπε, ότι υπήρξε μια περίοδος που και ο ίδιος είχε ανησυχήσει για τον καλεσμένο του και είχε αναρωτηθεί, αν είναι καλά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου του είπε: «Θέλω να σου είμαι ειλικρινής. Αδελφέ, μπορεί να μην κάνουμε κάθε μέρα παρέα αλλά ξέρεις ότι υπάρχει πολύς σεβασμός και μεγάλη εκτίμηση. Ένιωσα κάποια στιγμή, από κάποιους, να πιάνω και τον εαυτό μου να λέει στις αρχές: "Ο Θανάσης είναι καλά;". Όταν σε είδα τον πρώτο καιρό που έβγαινες ημίγυμνος, έλεγα "μήπως έχει πάθει κάτι;". Δεν μπορούσα να το αντιληφθώ και θέλω να με συγχωρέσεις γι’ αυτό, την δικιά μου διάσταση να μπαίνει στη δικιά σου. Δηλαδή είμαστε τόσο επηρεασμένοι από τον τρόπο ζωής μας που, αν κάποιος πάει να ξεφύγει, νιώθουμε ότι αυτός δεν είναι καλά. Ένιωσες ότι μπορεί να πέρασες και στα όρια της γραφικότητας για τους άλλους μέχρι να καταλάβουν τι κάνει ο Θανάσης;».

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης του απάντησε: «Το περίμενα. Ήμουν προετοιμασμένος γι’ αυτό. Τα είπαν άνθρωποι πριν από εμένα παγκοσμίως, που έκαναν το βήμα να μιλήσουν για κάτι διαφορετικό, για την αγάπη, την απλότητα, την ειρήνη. Έφαγαν και αυτοί μπούλινγκ».