Αποκαλυπτική για τα προβλήματα υγείας του αγαπημένου της Γιώργου ήταν η δημοφιλής συγγραφέας Λένα Μαντά, καλεσμένη στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.


Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» του ΑΝΤ1 ήταν την Τετάρτη 15/05/2024 η συγγραφέας Λένα Μαντά.


Λένα Μαντά: Πέρυσι τον Μάιο παρουσίασε πνευμονική ίνωση

Η Λένα Μαντά εξομολογήθηκε τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της, μετά τα προβλήματα υγείας που παρουσιάστηκαν στον σύζυγό της, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Ο Γιώργος δεν μπορεί πια να με συνοδεύσει. Πέρυσι τον Μάιο παρουσίασε πνευμονική ίνωση και έχει μόνιμο οξυγόνο 24 ώρες το 24ωρο», αποκάλυψε αρχικά η Λένα Μαντά.


Είμαστε μαζί 41 χρόνια

«Κουράζεται ακόμα και με το οξυγόνο, του έχουμε φορητό μηχάνημα, αλλά δεν είναι για πολλά ζόρια. Γενικά τον έχουμε σαν γλόμπο στο σπίτι», ανέφερε η δημοφιλής συγγραφέας, συμπληρώνοντας: «Έχει ένα καλώδιο για να περιφέρεται μέσα στο σπίτι. Όταν τον χάνουμε, τραβάμε το καλώδιο. Είμαστε μαζί 41 χρόνια. Πριν από 7 χρόνια είχε περάσει διαχωριστικό ανεύρυσμα και το ξεπέρασε», ανέφερε στη συνέχεια η Λένα Μαντά.

«Έχει έρθει η ζωή τούμπα και έχει αλλάξει όλη η καθημερινότητά μου. Κάνω πράγματα μόνη μου, που δεν με άφηνε ο Γιώργος να κάνω. Πηγαίναμε μαζί στο σούπερ μάρκετ και τώρα δεν μπορούμε πια να πάμε μαζί», τόνισε με ειλικρίνεια η γνωστή συγγραφέας.



Για τα παιδιά της

Αναφερόμενη στη σχέση με τα παιδιά της, δήλωσε πως είχε εμμονή με τα στερεότυπα, ότι τους επέβαλε πράγματα, αλλά με τη βοήθεια της ψυχοθεραπείας κατάφερε να ξεπεράσει πολλά από αυτά.


Για τους γονείς της

Τέλος, η γνωστή συγγραφέας, μιλώντας για τους γονείς της, είπε ότι την έκαναν να νιώθει περιττή στη ζωή τους, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Ο πατέρας μου έζησε χαζή ζωή. Όταν πέθανε δεν έχασα κάτι που είχα. Όταν πέθανε η μάνα μου, τους έδιωξα όλους από το σπίτι και κάθισα δίπλα της», κατέληξε η Λένα Μαντά.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: