Μία μέρα αφού η Ασημίνα Χατζηανδρέου έδειξε στην εκπομπή «Fay’s Time» το μονόπετρο που της πήρε ο Χρήστος Δάντης, ο τραγουδιστής έκανε μια κοινή ανάρτησή τους στο Instagram.

Δείτε ακόμη - Το μονόπετρο της Ασημίνας Χατζηανδρέου και τα "βέλη" στον Άρη Σοϊλέδη

Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία τους, που είναι αγκαλιά και στη λεζάντα έγραψε για τους μήνες που έμειναν ο ένας μακριά από τον άλλο, λόγω της συμμετοχής της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο Survivor.

«Έχω να το λέω. Η απόσταση είναι μεγάλη δοκιμασία. Άλλωστε, αν αθροίσεις τους μήνες απουσίας, το αποτέλεσμα είναι χρόνος ολόκληρος. Αλλά εμείς, εδώ. Κι οι γαλιάντρες συνεχίζουν να τραγουδούν χωρίς αποτέλεσμα. Καλώς ήρθες Μινούκ! Πάμε γι' άλλα!» έγραψε ο τραγουδιστής για τη σύντροφό του.


Το μονόπετρο και το ενδεχόμενο να παντρευτούν

Λίγες μέρες αφού επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, η Ασημίνα Χατζηανδρέου πήγε καλεσμένη στην εκπομπή «Fay’s Time» φορώντας ένα μονόπετρο στο δάχτυλό της. Όταν η Φαίη Σκορδά τη ρώτησε αν πρόκειται για πρόταση γάμου κι εκείνη δεν το αρνήθηκε, αλλά δεν ήθελε και να το επιβεβαιώσει.


Δείτε το βίντεο


«Δεν έχουμε πει κάτι. Παιδιά αυτό το λέω πρώτη φορά, είχαμε πάει στην περιοδεία του στην Αμερική, στη Βοστώνη, ανεβήκαμε με το ελικόπτερο και είδαμε όλη τη Βοστώνη και μου το έδωσε εκεί» είπε. Η παρουσιάστρια επέμεινε στην ερώτησή της, σχετικά με το αν θα παντρευτεί τον Χρήστο Δάντη, αλλά η καλεσμένη της αρνήθηκε να απαντήσει. Πριν η εκπομπή κάνει διάλειμμα για διαφημίσεις, η Φαίη Σκορδά και η Ασημίνα Χατζηανδρέου σηκώθηκαν όρθιες με την πρώτη να δείχνει το δαχτυλίδι της πρώην παίκτριας του ριάλιτι επιβίωσης, με το μαύρο διαμάντι, στην κάμερα.

1-xrhstos-dantis-ashmina-xatzhandreou