Δηλώσεις στην κάμερα του Fay’sTime έκανε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης. Ο γνωστός δημοσιογράφος και κριτικός ρωτήθηκε για τους Έλληνες σχολιαστές στη φετινή Eurovision, τα κραυγαλέα λάθη που έκαναν κατά τη μετάδοση του διαγωνισμού, ενώ κατακεραύνωσε τη δήλωση των χορευτών της Μαρίνας Σάττι, η οποία παρερμηνεύτηκε από τα Μέσα.

«Όταν έμαθα ότι θα μας εκπροσωπήσει φέτος στη Eurovision η Μαρίνα Σάττι, χάρηκα πολύ. Την εκτιμώ πολύ ως καλλιτέχνιδα και σαν προσωπικότητα γενικά. Έχει κάνει όμως και καλύτερα πράγματα στη Eurovision ο Φωκάς (Ευαγγελινός). Όταν είναι κάτι πολύ απλό, είναι πολύ δύσκολο να στηθεί σωστά. Η εποχή μας θέλει το Nemo», σχολιάζει ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

«Η Eurovision προπορεύεται της εποχής της, γι’ αυτό και υπάρχει εδώ και 68 χρόνια. Φέρνει τη νέα εποχή», υπογραμμίζει ο δημοσιογράφος.

«Εμείς φέτος δυστυχώς στην Ελλάδα δεν την απολαύσαμε τη Eurovision, γιατί περάσαμε τρεις αξέχαστες βραδιές με τον κύριο Ζερόμ Καλούτα, ο οποίος κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμά του. Τουλάχιστον ο κύριος Αλευράς είχε το τακτ και την εξυπνάδα να καταλάβει ότι το πράγμα δεν πήγαινε σε καλό δρόμο», σχολιάζει σε άλλο σημείο των δηλώσεων ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.


«Έλληνες Τούρκοι της Θράκης δεν υπάρχουν… ή Έλληνας είσαι ή Τούρκος… ή χριστιανός θα ‘σαι ή μουσουλμάνος. Δεν μπορεί να είσαι και τα δύο. Ντροπή τους που το είπαν. Κανονικά θα έπρεπε να έχουν φύγει από δω. Δεν φτάνει η συγνώμη, το πρακτοριλίκι το έκαναν», επισημαίνει εμφανώς ενοχλημένος ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις των δύο χορευτών της, Ιάσονας Τριανταφυλλίδης .