Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, μίλησε ανοιχτά για τον λόγο που μέχρι σήμερα δεν παντρεύτηκε, ενώ δήλωσε θετικός στο ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.


Ρένος Χαραλαμπίδης: Καμία δεν με έβαλε στο στόχαστρο ως γαμπρό

«Δεν παντρεύτηκα προφανώς γιατί δεν το ήθελα και επειδή καμία δεν με έβαλε στο στόχαστρο ως γαμπρό, μην μπερδεύουμε τα πράγματα. Ίσως ήμουν πολύ καλά καμουφλαρισμένος. Έδινα το αρνητικό σήμα της μη δέσμευσης, αλλά ήταν και πραγματικό» ανέφερε αρχικά ο Ρένος Χαραλαμπίδης.


Είμαι ένας άνθρωπος που μπορεί να μην κάνει για γάμο

«Δεν είμαστε όλοι για όλα, είμαι ένας άνθρωπος που μπορεί να μην κάνει για γάμο. Στο ευαγγέλιο ο Παύλος προς τους Κορίνθιους γράφει ότι θα ήταν καλό να μην παντρευτείς και Χριστός στους μαθητές του αυτό είπε» είπε στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης.



Ζω μια ολοκληρωμένη ζωή ως μη παντρεμένος

«Δεν λέω όχι στο ενδεχόμενο ενός γάμου. Ποιος ξέρει η ζωή τι θα φέρει; Αλλά προς το παρόν στα 53 - 54 ζω μια ολοκληρωμένη ζωή ως μη παντρεμένος», συμπλήρωσε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.


Για το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας:

«Δεν θεωρώ ότι το DNA μου πρέπει να αναπαραχθεί. Από την άλλη πλευρά ό,τι πει ο Θεός. Επίσης είμαι μοναχοπαίδι που έχει μάθει να ζει μόνο του», απάντησε κλείνοντας ο Ρένος Χαραλαμπίδης.


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: