Ο Γιώργος Λιανός έκανε κάποιες αναπάντεχες ανακοινώσεις οι οποίες άφησαν άναυδους τους εννέα διαγωνιζόμενους του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.


Γιώργος Λιανός: Θα έχετε μια πολύ σημαντική βοήθεια

«Από σήμερα το παιχνίδι αλλάζει. Επειδή είχαμε φέτος αρκετές αποχωρήσεις και για ιατρικούς λόγους και οικειοθελείς, αρκετοί συμπαίκτες σας δεν άντεξαν την ψυχολογική και την αγωνιστική πίεση του φετινού αγωνιστικού Survivor, από δω και στο εξής θα έχετε μια πολύ σημαντική βοήθεια», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.


Θα επιλέγετε ποιους Τούρκους θέλετε να έχετε στην ομάδα σας

«Θα παίζετε μαζί με τους Τούρκους All Star Survivors. Αυτή η βοήθεια θα έρθει για τους πιο σημαντικούς αγώνες από δω και πέρα μέχρι τον τερματισμό του Survivor, τους αγώνες ασυλίας. Σε κάθε αγώνα ασυλίας, μια μια διαδικασία που θα κάνουμε και θα σας εξηγήσω αργότερα πώς ακριβώς θα γίνει αυτό, θα επιλέγετε εσείς ποιους Τούρκους παίκτες θέλετε να έχετε στην ομάδα σας προκειμένου να δημιουργήσετε μια πολύ δυνατή ομάδα που θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την ασυλία σας. Όπως πάντα, θα παίζετε 4 αγώνες ασυλίας. Από εκεί θα προκύπτουν οι 4 μονομάχοι. Θα έχουμε λοιπόν και για τις επόμενες εβδομάδες, κανονικά, τους αγώνες μονομαχίας», εξήγησε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.


Για τις επόμενες δύο εβδομάδες δεν θα έχουμε αποχώρηση

«Όμως για τις επόμενες δύο εβδομάδες δεν θα έχουμε αποχώρηση. Οι παίκτες που θα χάσουν στις επόμενες δύο μονομαχίες δεν θα αποχωρήσουν. Θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να παραμείνουν στο παιχνίδι. Το ποιος θα αποχωρήσει τελικά θα κριθεί στις επόμενες μονομαχίες που θα δώσουν», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: