Εκτός από τις μεταβολές της διάθεσης του καιρού τις τελευταίες ημέρες, μεταβολή φαίνεται πως υπάρχει και στις σχέσεις ορισμένων πολιτικών με επιχειρηματίες.

Ειδικότερα, όπως αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του powergame.gr, χαμηλό βαρομετρικό με… σύννεφα υπάρχει στις σχέσεις του ομίλου Βαρδινογιάννη με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρο Σκυλακάκη.

Διαβάστε ακόμα: Σκυλακάκης στα Παραπολιτικά 90,1: Οι πολίτες δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτε άλλο εκτός από τα στοιχειώδη κλαδέματα

Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε -όπως αναφέρει και η στήλη-, πως όταν υπάρχει χαμηλό βαρομετρικό μπορεί να ξεσπάσει από χαλάζι μέχρι… καταιγίδα!

Τι γράφει η στήλη "Big Mouth"

- Τις τελευταίες μέρες δεν σας κρύβω ότι παρακολουθώ επισταμένως τις μεταβολές του καιρού, κάνοντας ζάπινγκ σε όλα τα κανάλια, για να έχω μια πιο σφαιρική εικόνα σε σχέση με τα μελλούμενα. Στην προσπάθειά μου αυτήν, που δεν σας κρύβω ότι μοιάζει με εμμονή, εντόπισα και μια μεταβολή, που δεν έχει να κάνει τόσο με τις αέριες μάζες όσο με τις άλλες, τις επίγειες, και δη αυτές που συνδέονται με τους πολιτικούς και τους επιχειρηματίες. Μεταξύ των πολλών εντόπισα και ένα χαμηλό βαρομετρικό στις σχέσεις του ομίλου Βαρδινογιάννη με την ηγεσία του υπουργείου Ενέργειας και συγκεκριμένα με τον υπουργό Σκυλακάκη. Και επειδή όταν υπάρχει χαμηλό βαρομετρικό μπορεί να ξεσπάσει από χαλάζι μέχρι καταιγίδα, απλώς είπα να το καταγράψω, έτσι απλά για να υπάρχει…