Σε μια απόπειρα να... εξαφανίσει τον Αλέξη Τσίπρα φαίνεται πως προχωρεί ο Στέφανος Κασσελάκης, όπως αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr, με τον νυν πρόεδρο να στέλνει ένα... μήνυμα διά της παραλείψεως να αναφερθεί ονομαστικά στον πρώην πρωθυπουργό, που προχώρησε στη σύναψη της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Στο πλευρό του Κασσελάκη, δε, φαίνεται πως συντάσσονται και οι «παλιοί» του κόμματος, που δεν είπαν τίποτα σε σχέση με αυτήν την... παράλειψη, κάτι που δεν έπραξε ο άλλοτε ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος του ΚΟΣΜΟΥ, Πέτρος Κόκκαλης, πιστώνοντας στον Αλέξη Τσίπρα τη συμφωνία με τον βόρειο γείτονα.

Τη γραμμή Κασσελάκη, όμως, την «έσπασαν» και δύο πρωτοκλασάτα στελέχη της Κουμουνδούρου: ο λόγος για τον Γιώργο Τσίπρα, ο οποίος είχε και συναφή αρμοδιότητα όταν ήταν στα πράγματα ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για την Όλγα Γεροβασίλη, που είπε χαρακτηριστικά πως οι Τσίπρας και Κοτζιάς «σήκωσαν στους ώμους τους τη χώρα και τα εθνικά συμφέροντα», λίγες ημέρες μετά την κοινή περιοδεία με τον Στέφανο Κασσελάκη στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Άρτα.

Τι αποκαλύπτει η στήλη "Big Mouth"

– Το ξέρουν και οι πέτρες πλέον ότι οι «παλιοί» του ΣΥΡΙΖΑ εκτέθηκαν με τη σιωπή τους όταν ο πρόεδρος Stefanos άρχισε να κάνει δηλώσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών, εξαφανίζοντας το όνομα του «αρχιτέκτονα», Αλέξη Τσίπρα. Κι ότι εκτέθηκαν ακόμα περισσότερο όταν ο Πέτρος Κόκκαλης –άλλου κόμματος ηγέτης πλέον– έκανε δήλωση για να πιστώσει στον πρώην την επίτευξη της Συμφωνίας. Υπάρχουν βεβαίως και μια-δυο εξαιρέσεις. Η μία είναι ο εξάδελφος Γιώργος Τσίπρας, που, άλλωστε, ασχολήθηκε με αυτά τα θέματα όταν κυβερνούσε ο Αλέξης τον τόπο. Εδέησε όμως και η Όλγα Γεροβασίλη, λίγες μέρες μετά την κοινή της περιοδεία με τον πρόεδρο Κασσελάκη στα μέρη της, στην Άρτα, να δηλώσει χθες πως ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Κοτζιάς «σήκωσαν στους ώμους τους τη χώρα και τα εθνικά συμφέροντα». Δεν θα μπω τώρα στην ουσία της συζήτησης για τις «μαύρες τρύπες» της περιλάλητης συμφωνίας, που τώρα πληρώνουμε. Αλλά θα υπογραμμίσω τη γενναιότητα του Γιώργου και της Όλγας να αναφέρονται στον πρώην πρωθυπουργό της καρδιάς τους, τώρα που στον ΣΥΡΙΖΑ η αναφορά στον Αλέξη τείνει να γίνει απαγορευμένη λέξη.