Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που λαμβάνει η Νέα Δημοκρατία από τις σφυγμομετρήσεις για τη Μακεδονία, με τις δημοσκοπήσεις που έρχονται σε γνώση της «γαλάζιας παράταξης» να δείχνουν μια εικόνα συσπείρωσης της εκλογικής βάσης του κυβερνώντος κόμματος, όπως αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr.

Πρόκειται άλλωστε για την πιο δύσκολη περιφέρεια, με τον ανταγωνισμό εκ δεξιών που δέχεται η παράταξη να έχει την Μακεδονία ως επίκεντρο κατά βάση. Ο πρωθυπουργός, όπως σημειώνει η στήλη, μέχρι και το Σάββατο «οργώνει» την εν λόγω περιφέρεια, έχοντας στο πλευρό του τον Απόστολο Τζιτζικώστα, βάζοντας στο επίκεντρο την απευθείας επαφή με τους πολίτες, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία ενόψει ευρωεκλογών.

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

-Από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που παρέλαβε ο Θοδωρής Λιβάνιος για λογαριασμό του προέδρου Μητσοτάκη, προκύπτει ότι η ΝΔ, έχει αρχίσει να «μαζεύεται» και σε επίπεδο Βορείου Ελλάδος. Μιλάμε για την πιο δύσκολη περιφέρεια, δεδομένου ότι τα περισσότερα από τα κόμματα που προσπαθούν να κάνουν καριέρα δεξιά της ΝΔ, έχουν και μια κάποια εντοπιότητα. Από σήμερα και μέχρι το Σάββατο, ο πρόεδρος Μητσοτάκης, έχοντας δίπλα του τον δημοφιλή περιφερειάρχη Τζιτζικώστα, θα προσπαθήσει να μιλήσει με όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες. Βλέπετε, ο πρωθυπουργός διαχρονικά και σταθερά πιστεύει στην απευθείας επαφή με τον απλό κόσμο και δη λίγο πριν από τις κάλπες.