Στην Κόρινθο βρέθηκε χθες ο Μάκης Βορίδης, στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί με την ιδιότητα του επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα στη συγκεκριμένη περιφέρεια. Ανάμεσα στους πολλούς σταθμούς, ο υπουργός Επικρατείας έγινε δεκτός από τον Μητροπολίτη κ.κ. Διονύσιο.

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, μεταξύ υπουργού και αρχιερέα εκτυλίχθηκε ένα παρασκήνιο. «Νομίζω ότι από τη στιγμή που έχω παντρευτεί Μανιάτισσα, αυτοδικαίως συγχωρούνται όλα τα λάθη» είπε χαρακτηριστικά ο Βορίδης με τον Μητροπολίτη, να δείχνει διάθεση για άφεση των όποιων αμαρτημάτων του συνομιλητή του...

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

- Στην Κόρινθο βρέθηκε χθες ο υπουργός Βορίδης, στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί με την ιδιότητα του επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα στη συγκεκριμένη περιφέρεια. Ανάμεσα στους πολλούς σταθμούς, ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού έγινε δεκτός από τον οικείο Μητροπολίτη κ.κ. Διονύσιο. Το αναφέρω γιατί επί κάμποσο καιρό διάβαζα κάτι εκτιμήσεις, σύμφωνα με τις οποίες, οι υπουργοί δεν θα μπορούσαν να περάσουν ούτε έξω από τις εκκλησίες. Το ξεπερνώ λοιπόν, γιατί ήδη το ξεπέρασε και η ίδια η ζωή και μένω σ’ ένα παρασκήνιο που εκτυλίχθηκε ανάμεσα στον αρχιερέα και τον υπουργό. «Νομίζω ότι από τη στιγμή που έχω παντρευτεί Μανιάτισσα, αυτοδικαίως συγχωρούνται όλα τα λάθη» είπε ο Βορίδης με τον Μητροπολίτη, να δείχνει διάθεση για άφεση των όποιων (σχεδόν ανύπαρκτων) αμαρτημάτων του συνομιλητή του. Προφανώς ο Διονύσιος κατάλαβε ότι αν είχε τέτοιους αμαρτωλούς σαν τον υπουργό Μάκη, ενδεχομένως και να είχε μείνει χωρίς δουλειά σε επίπεδο εξομολόγησης.