Στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΕΡΤ1 και την εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις 6» έκανε αναφορά και σε θέματα αθλητισμού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να αναφέρει σε ποια περίπτωση θα πάει πάλι στο γήπεδο.

Ο κ. πρωθυπουργός ανέφερε: «Το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο και να πω ότι είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό να έχουμε μια ομάδα στον τελικό του Conference και δύο ομάδες στο Final Four και μακάρι και οι δύο ομάδες στο Final Four να μπορέσουν να πάνε και στον τελικό».

Ενώ ο  Κυριάκος Μητσοτάκης,απαντώντας σε σχετική ερώτηση ανέφερε ότι δεν πηγαίνει πλέον στο γήπεδο όπως παλιά. «Μου έχει λείψει. Και πρέπει να σας πω ότι η μόνη περίπτωση να πάω στο γήπεδο είναι αν και οι δύο ελληνικές ομάδες καταφέρουν – δεν θα είναι εύκολο- αν καταφέρουν να προκριθούν στον τελικό της Ευρωλίγκας. Εκεί θα βγάλω το αθλητικό μου καπέλο και θα πάω ως Έλληνας πρωθυπουργός που θα έχει τη μεγάλη χαρά να δει δύο ελληνικές ομάδες στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης».

Να σημειωθεί την είδηση σχετικά με την πρόθεση του πρωθυπουργού να πάει στο τελικό της Euroleague, στην περίπτωση που προκριθούν τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Ολυμπιακός την διαβάσαμε  για πρώτη φορά στην στήλη Big Mouth του powergame.