Η φετινή χρονιά του Παναθηναϊκού στη Euroleague και η δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια της διοργάνωσης, οφείλεται κατά πολύ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλου, τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που στηρίζει την ομάδα σε κάθε ευκαιρία, δίνοντας μάλιστα το παρών στο ΟΑΚΑ μετά από περίπου δύο χρόνια για τον αγώνα κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Με τον Γιαννακόπουλο στο ΟΑΚΑ για την ισοφάριση ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την δεύτερη αγωνιστική των Playoffs της Euroleague δύο μέρες μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι με 87-91 από τους Ισραηλινούς. Οι "πράσινοι" πρέπει να ισοφαρίσουν τη σειρά, έτσι ώστε να διεκδικήσουν μία εκτός έδρας νίκη για να πάρουν πίσω το πλεονέκτημα έδρας.

Το "τριφύλλι" μάλιστα θα έχει την υποστήριξη και του μεγαλομετόχου της ομάδας, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στο ΟΑΚΑ για να δείξει έμπρακτα τη στήριξη του στην ομάδα για να μπορέσει να πάρει το πολυπόθητο ροζ φύλλο αγώνα και να ισοφαρίσει τη σειρά.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει να παρακολουθήσει παιχνίδι στο κλειστό γήπεδο του Αμαρουσίου από τις 8 Ιουνίου του 2022 όταν και είχε δώσει το παρών στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Λάρισα για την Basket League.

giannakopoulos_pao_maccabi_1
giannakopoulos_pao_maccabi_2
giannakopoulos_pao_maccabi_3
giannakopoulos_pao_maccabi_4