Εν όψει του Euro 2024 στη Γερμανία οι τιμές έχουν ανέβει στα ύψη και οι οπαδοί από την Αγγλία έπρεπε να πληρώσουν εισιτήρια, πτήσεις και ξενοδοχεία για να μάθουν πόσο κοστίζει ένα λουκάνικό Φρανκφούρτης και ποιοι πράγματα απαγορεύονται

Συγκεκριμένα στο Euro 2024, στη Γερμανία, οι τιμές διαμορφώνονται για το τουρνουά και οι φίλαθλοι στην Αγγλία ενημερώθηκαν ότι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αν θέλουν να αποκτήσουν λουκάνικα ή ήδη που η UEFA απαγορεύει.

Στο Euro 2024, αναμένεται να ταξιδέψουν 500.000 Βρετανοί, οι 350.000 για την Αγγλία και 150.000 τη Σκωτία.

Euro 2024 στη Γερμανία χωρίς φρούτα

Οι κανόνες της UEFA ορίζουν ότι «υγρά - ποτά, ηλεκτρονικά τσιγάρα κ.λπ. και τρόφιμα κάθε είδους, συμπεριλαμβανομένων των φρούτων, όπως μήλα, μπανάνες, πορτοκάλια κ.λπ.». δεν επιτρέπονται μέσα στα γήπεδα. Τα λουκάνικα είναι στο μενού, ωστόσο είναι αρκετά ακριβά καθώς οι τιμές γι’ αυτά της Φρανκφούρτης ανέρχονται σε 3,77 λίρες το καθένα, ήτοι 4,41 ευρώ.

The BEST German Food - What to Eat in Germany

Για τον τελικό του Euro 2024 της Γερμανίας, στο Olympiastadion του Βερολίνου την Κυριακή 14 Ιουλίου, η τιμή τους θα είναι στις 4,77 λίρες. Οι γερμανικές αρχές λένε ότι οι ομάδες ασφαλείας και στα 10 γήπεδα χώρους θα ερευνούν τσάντες πριν την είσοδο.

Euro 2024 στη Γερμανία με καμπάνες

Οι τιμωρίες για παραβίαση αυτών των κανόνων θα έχουν ως αποτέλεσμα «αποβολή από το γήπεδο με αναφορά στην αστυνομία ή απαγόρευση γηπέδου για ολόκληρο ή μέρος του Euro 2024».|

🇩🇪 UEFA Euro 2024 Germany: Stadium Update

Το κάπνισμα και τα ηλεκτρονικά τσιγάρα απαγορεύονται στα γήπεδα, ενώ θα απαγορευθεί  και η κάνναβη, παρά το γεγονός ότι η Γερμανία νομιμοποίησε πρόσφατα τη δημόσια χρήση της. Οι φωτοβολίδες, τα πυροτεχνήματα και οι σφυρίχτρες είναι επίσης εκτός νόμου, καθώς και τα μεγάφωνα και οι βουβουζέλες.