Η Πόγκον Σέζνι αποκαλεί τον Ευθύμη Κουλούρη "Goalouris" και ο 28χρονος επιθετικός το απέδειξε εισέτι, με ένα γκολ που θα ήταν το σημαντικότερο στην Ιστορία της ομάδας. Η Πόγκον έπαιξε για το τρόπαιο του κυπελλούχου Πολωνίας με αντίπαλο τη Βίσλα και απέμεναν λίγα δευτερόλεπτα για να κατοχυρώσει το πρώτο τρόπαιό της στα 76 χρόνια της, αλλά και μια ιστορία σύγχρονης Σταχτοπούτας. 

Ο Κουλούρης, με το 18ο φετινό γκολ του σε 39 συμμετοχές, την έβαλε μπροστά στο σκορ στο 74'. Μάλιστα, εκείνος και οι συμπαίκτες του πανηγύρισαν μπροστά στον πάγκο της Βίσλα, με αποτέλεσμα οι οπαδοί της να εκτοξεύσουν ένα μπουκάλι προς το μέρος τους. 


koulouris_panigirismos


Ευθύμης Κουλούρης: Δεν έκανε το γύρο του θριάμβου

O 28χρονος επιθετικός, που ζει την περιπέτειά του με τον Λεονάρντο Κούτρη -ο οποίος ήταν βασικός- στην επί του παρόντος έβδομη ομάδα στο πρωτάθλημα της Πολωνίας, ήταν έτοιμος να κάνει το... γύρο του θριάμβου στο "Ναρόντοβι" της Βαρσοβίας. 

Ωστόσο, ο Ενέκο Σατρούστεγκι βρέθηκε μόνος του στη μικρή περιοχή της Πόγκον, στο 90+9', και με το γκολ του Άνχελ Ροδάδο στο 93', η Βίσλα κατέκτησε το πέμπτο Κύπελλό της και πρώτο μετά το 2003.


gmlcgmixgaav0yi