Τι θα μπορούσε να κάνει φέτος τον τελικό του Champions League άκρως εμπορικό; Μια κόντρα της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος σταρ έχει συμφωνήσει να πάει στην «Βασίλισσα» από το καλοκαίρι και αναμφίβολα θα ήταν εκπληκτικό το τελευταίο του ματς με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν να είναι απέναντι στην επόμενη ομάδα του, την Ρεάλ Μαδρίτης. Θα κααταφέρουν όμως και οι δύο να βρεθούν στον τελικό.

Η Ρεάλ έφερε 2-2 στο πρώτο ματς με τηγν Μπάγερν Μονάχου κι έχει στο «Μπερναμπέου» την ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League.

Τι "τρέχει" με τον Εμπαπέ και το Champions League;

Η Παρί Σεν Ζερμέν ηττήθηκε 1-0 από την Ντόρτμουντ στην Βεστφαλία κι έχει επίσης την ρεβάνς στην έδρα της. Ένα ακόμα ζητούμενο για τον Κιλιάν Εμπαπέ είναι πως δεν έχει κατακτήσει το Champions League, με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Την σεζόν 2019-20, εν μέσω του κορονοϊού, οι Παριζιάνοι βρέθηκαν στον τελικό, αλλά ηττήθηκαν με 1-0 από την Μπάγερν Μονάχου. Μια ακόμα φορά βρέθηκε σ ημιτελική φάση με τιον Κιλιάν Εμπαπέ να δηλώνει ανοικτά πως αυτό που του λείπει είναι η κατάκτηση του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Θέλω να κατακτήσω το Champions League. Έχω παίξει ήδη έναν τελικό, έναν ημιτελικό, προημιτελικά και στη φάση των "16". Μου λείπει να είμαι πρωταθλητής. Το χρειάζομαι. Ελπίζω να γίνει σύντομα », ανέφερε χαρακτηριστικά, σε μια από τις δηλώσεις των τελευταίων ημερών.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0lvi5zlwym9)

 
Πολλοί οι τίτλοι του Εμπαπέ στην Παρί αλλά απουσιάζει ένας!

Γενικότερα με την Παρί Σεν Ζερμέν έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα, δύο κύπελλα και τρία Super Cup. Επίσης με την Εθνική ομάδα της Γαλλίας έχει κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο κι ένα Nations League.

Κι όλα αυτά ενώ βρίσκεται στο 24ο έτος της ηλικίας του. Κάτι που άλλοι ποδοσφαιριστές, ακόμα και μεγάλα ονόματα πασχίζουν για να πάρουν τόσους τίτλους και ειδικά ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ωστόσο έχει στην κατοχή του ένα Μουντιάλ, ενώ βρέθηκε και στον τελικό του τελευταίου, που εγινε στα γήπεδα του Κατάρ, όπου σημείωσε χατ τρικ, αλλά η Γαλλία έχασε τον τίτλο στα πέναλτι από την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι.

Τώρα εκείνο που θέλει, ειδικά φέτος, είναι να κατακτήσει το Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν καθώς είναι και στην τελευταία του χρονιά στην ομάδα. Μια διοργάνωση που εξελίσσεται και σε... κατάρα για τον Γάλλο σταρ, αφού όλο πλησιάζει το τρόπαιο και όλο κάτι πάει στραβά και δεν καταφέρνει να το «αγκαλιάσει».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0ynlnt7ij09)



Ναι μεν με την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά θα είναι διαφορετικά με την Παρί για τον Εμπαπέ

Όσο για το αν τελικά καταφέρει να το κατακτήσει φέτος με την Παρί Σεν Ζερμέν κι αν αυτό θα αλλάξει την απόφαση που έχει πάρει για να φύγει το καλοκαίρι από την ομάδα, έχει πει πως δεν θα αλλάξει κάτι.

Ήδη έχει πάρει τον δρόμο της η μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης, αφού με βάση τα δημοσιεύματα των έγκυρων ΜΜΕ σε Γαλλία και Ισπανία, τα πάντα είναι συμφωνημένα. Μάλιστα έχει βρει ακόμα και την οικία όπου θα διαμένει στην πρωτεύουσα της Ισπανίας.

Αυτό σημαίνει πως το καλοκαίρι θα ολοκληρωθεί το πλέον πολύκροτο μεταγραφικό σίριαλ της τελευταίας 2ετίας αφού είχε συμβεί πολλά το προπέρσινο αλλά και το περσινό καλοκαίρι.