Ποιος να πει... τι στον Λιονέλ Μέσι; Το ποδοσφαιρικό ίνδαλμα εκατομμύριων αν όχι δισεκατομμύριων ανθρώπων ανά τον κόσμο "τρελαίνει" άπαντες με τα μοναδικά επιτεύγματα του στο χορτάρι και δικαίως παίρνει τον τίτλο του σύγχρονου "μάγου" της στρογγυλής... θέας! Τα ρεκόρ του πολλά. Το ταλέντο του αμίληκτο. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ που έχει πανηγυρίσει όλους τους τίτλους και τα τρόπαια στην σπουδαία καριέρα του κατέγραψε ένα ακόμη ρεκόρ στην ιστορία του ποδοσφαίρου μετά το ένα γκολ και τις πέντε ασίστ που σημείωσε στη νίκη (6-2) της Ίντερ Μαϊάμι στο MLS.

Το ιστορικό ρεκόρ του "Βασιλιά" Λιονέλ Μέσι στο ποδόσφαιρο

Απολαυστικός ήταν για ακόμη μια φορά ο Λιονέλ Μέσι ο οποίος σε μια επίδειξη δύναμης της... ανωτερότητας του σκόραρε ένα γκολ και μοίρασε πέντε (!) ασίστ σ' ένα μόλις ημίχρονο στη νίκη της Ίντερ Μαϊάμι επί των Νιου Γιορκ Μπουλς. Σε οκτώ παιχνίδια μετρά ήδη 10 γκολ και 9 ασίστ όμως δεν είναι αυτό το ρεκόρ που... ζαλίζει. Αυτό είναι μια ακόμη μέρα στη... δουλειά! Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου που έχει συμμετοχή σε περισσότερα από 1200 γκολ! Καλά διαβάζετε... 
Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής και 8 φορές "θριαμβευτής" της Χρυσής Μπάλας, έχει βρει δίχτυα 833 φορές και έχει μοιράσει 372 ασίστ, με τον απολογισμό του να είναι 1205 (!). Που θα φτάσει μέχρι να αποσυρθεί από την ενεργό δράση; Μόνο αυτός ξέρει! Το μόνο σίγουρο είναι ότι "σπάει" ο,τι ρεκόρ βρίσκει μπροστά του και όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι έχουν πολλά να δουν ακόμα από τον "μάγο" της μπάλας ο οποίος είναι από... άλλον πλανήτη!