Ο Κώστας Τσιμίκας από το καλοκαίρι του 2020 βρίσκεται στην θρυλική Λίβερπουλ, μετά και την εισήγηση του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος είχε και προσωπική συμβολή στη μεταγραφή.

Ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν αυτός που ανέτρεψε τα δεδομένα εκείνο το καλοκαίρι για να πάει ο Κώστας Τσιμίκας στην Λίβερπουλ. Καθώς όδευε προς ομάδα της Γερμανίας (!) αλλά με παρέμβαση του τεχνικού των "κόκκινων" όλα άλλαξαν.

Έτσι και ο Ολυμπιακός τα βρήκε με την Λίβερπουλ αφού ήταν μια μεγάλη ευκαιρία και για τον "Τσίμι" να πάει σε μια μεγάλη ομάδα και ήθελε να τον βοηθήσει. Παράλληλα ήταν κάτι εξαιρετικό και για την δυναμική της ομάδας, αλλά και το πρεστίζ της, να συνδιαλέγεται με μεγάλα κλαμπ.

Η εγκάρδια συνομιλία του Τσιμίκα με τον Κλοπ

Αυτά ανήκουν στο παρελθόν, βέβαια, με το παρόν, για τον Κώστα Τσιμίκα, να είναι ιδιαίτερο. Ο Γιούργκεν Κλοπ θα φύγει το καλοκαίρι από την Λίβερπουλ. Ο 27χρονος αριστερός μπακ είχε μια ιδιαίτερη ομιλία μαζί του. Στην οποία τον ευχαρίστησε για όσα έζησαν μαζί αλλά και του εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την εμπιστοσύνη που του έδειξε.

Ήταν μια εγκάρδια συνομιλία αφού και ο Γιούργκεν Κλοπ του τόνισε το πόσο πολύ τον εκτιμούσε.

Ωστόσο το θέμα για τον Έλληνα διεθνή άσο είναι τι θα συμβεί από εδώ και στο εξής. Ο Άρνε Σλοτ θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιούργκεν Κλοπ. Ο τεχνικός της Φέγενορντ έχει έρθει σε συμφωνία.

Αναμφίβολα θα περάσει από... κόσκινο το ρόστερ και θα πάρει τις αποφάσεις του. Είναι νωρίς ακόμα για να ειπωθεί οτιδήποτε αλλά ο Κώστας Ταιμίκας, ίσως, αυτή την φορά, να πάρει μια δύσκολη απόφαση. Αυτό της αποχώρησης από την ομάδα.

Τι θέλει ο Τσιμίκας και οι συζητήσεις με τον μάνατζερ του

Φαίνεται και ο ίδιος να επιθυμεί την αποχώρηση του, μετά το τέλος του Κλοπ στην Λίβερπουλ. Ήδη έχει μιλήσει σχετικά και με τον μάνατζερ του.

Το όνομα του κυκλοφορεί στην αγορά της Αγγλίας, ως ένα από τα διαθέσιμα για μεταγραφή το καλοκαίρι και αυτό λέει πολλα.

Επιθυμία του Κώστα Τσιμίκα είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Premier League και να πάει σε ομάδα όπου θα διεκδικήσει περισσότερα λεπτά συμμετοχής.

Η παρουσία του στην Λίβερπουλ τον έχει βοηθήσει να κάνει όνομα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και δεν θα δυσκολευτεί να βρει ομάδα.

Οι ομάδες που έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για τον Τσιμίκα

Υπάρχουν ήδη δύο ομάδες που έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον με τα ονόματα τους να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Πρόκειται, ωστόσο, για δυνατά και ιστορικά κλαμπ στο πρωτάθλημα.

Βέβαια όλα θα ξεκαθαρίσουν και από τις αποφάσεις που θα παρει ο νέος τεχνικός των "κόκκινων" καθώς μπορούν να ανατραπούν τα δεδομένα αν θελήσει να κρατήσει τον Τσιμίκα στην ομάδα.