Ο Παναθηναϊκός AKTOR ζει στον αστερισμό της επιστροφής στο Final-Four μετά το μακρινό πλέον 2012. Για το μέγεθος και την ιστορία του "Εξάστερου", 12 χρόνια χωρίς Final-Four είναι πολλά. Όμως αυτά θα αποτελέσουν παρελθόν εφόσον στο φλεγόμενο ΟΑΚΑ η ομάδα του Αταμάν κάμψει την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ και κάνει το 3-2 στη σειρά των Playoffs της Euroleague.

Παρ' όλα αυτά οι μεγάλες ομάδες κοιτάζουν και την επόμενη μέρα τους. Και εκεί ο Παναθηναϊκός φέρεται ως φαβορί για την απόκτηση του Μάριο Χεζόνια, του οποίου το συμβόλαιο λήγει με τη Ρεάλ Μαδρίτης το προσεχές καλοκαίρι και δεν υπάρχει διάθεση ανανέωσης, τουλάχιστον από πλευράς του Κροάτη φόργουορντ.

"Η Ρεάλ δεν περιμένει τον Χεζόνια και στράφηκε στον Κορκμάζ"

Αυτό δείχνουν να το έχουν αποδεχθεί πλέον στο στρατόπεδο της "Βασίλισσας" καθώς σύμφωνα με το τουρκικό "BasketFaul", οι Μαδριλένοι επικοινώνησαν με την πλευρά του Φουρκάν Κορκμάζ προκειμένου να τον πείσουν να αφήσει την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ο Τούρκος φόργουορντ αποδεσμεύτηκε από τους Ιντιάνα Πέισερς, στους οποίους είχε μετακομίσει από τους Φιλαδέλφεια Σίξερς. Μένει να φανεί το αν η προοπτική της επιστροφής στο κορυφαίο επίπεδο της Euroleague "διεγείρει" τον Κορκμάζ. Αν πάντως αποφασίσει να επιστρέψει, μοιάζει δεδομένο πως θα ασχοληθούν κι άλλες ομάδες με την περίπτωσή του και ιδιαίτερα οι δύο τουρκικές, Φενέρμπαχτσε και Αναντολού Εφές.