Στη Σέριφο επέλεξε να περάσει τις διακοπές του για το Πάσχα ο Ματίας Αλμέιδα! Ο προπονητής της ΑΕΚ που φαίνεται ότι έχει ιδιαίτερη αγάπη στην Ελλάδα, εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή του πρωταθλήματος και αποφάσισε να κάνει μια εξόρμηση σε νησί μαζί με την οικογένεια του απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο Αργεντινός τεχνικός ευχήθηκε Καλό Πάσχα μέσω ανάρτησής του στα social media και μάλιστα στα... ελληνικά!

Μάλιστα, ο ίδιος ήταν και πόλος... έλξης για τους οπαδούς της ΑΕΚ και όχι μόνο που βρίσκονταν στο νησί και δεν ήταν λίγες οι φορές που έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί τους και φυσικά δεν χάλασε... χατίρι σε κανέναν

Το Καλό πάσχα αλά... ελληνικά του προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα

Στη Σέριφο, στην παραλία, καθισμένος σε μια ξαπλώστρα με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας ο Ματίας Αλμέιδα! Ο Αργεντινός τεχνικός μέσω ανάρτησής του στους επίσημους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram ευχήθηκε Καλό Πάσχα το οποίο και έγραψε στα ελληνικά απευθυνόμενος σε όλους τους Έλληνες.

Ο προπονητής της "Ένωσης" περνά στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς στο όμορφο μας νησί λίγο πριν την επιστροφή στις προπονήσεις και την επανέναρξη της Super League που θα βρει τους "κιτρινόμαυρους" αντιμέτωπους με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο για την 9η και κρίσιμη αγωνιστική των playoffs στον δρόμο για την... κούπα του πρωταθλήματος!

almeida-pasxa