Ένα πράγμα σκέφτονται όλοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού από χθες το βράδυ μετά τον θρίαμβο επί της Άστον Βίλα. Να δουν την κούπα του Europa Conference League να κοσμεί την πλούσια τροπαιοθήκη της ομάδας τους. Στον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας τους, οι Πειραιώτες θα τα δώσουν... όλα κόντρα στη Φιορεντίνα στις 29 Μαΐου στην OPAP Arena για να ανέβουν στην κορυφή της Ευρώπης!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d15fftonptll)
Όσοι θέλουν να πάρουν μια... γεύση από το βαρύτιμο τρόπαιο του Europa Conference League μπορούν να το κάνουν και να... προβάρουν το όνειρό τους! Το τρόπαιο βρίσκεται από τις 9 το πρωί στην πλατεία Κοτζιά και αν και ήταν αρχικά προγραμματισμένο να μείνει έως τις 8 το βράδυ της Παρασκευής (10/05) , λόγω αυξημένης προσέλευσης θα παραμείνει στην πλατεία Κοτζιά και το Σάββατο, 11 Μαΐου, έως τις 8 το βράδυ.

tropaio-olympiakos


Το τρόπαιο του Europa Conference League και η "ερυθρόλευκη" τρέλα

Αρκετοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού φωτογραφίζονται από τις πρώτες πρωινές ώρες και βλέπουν μπροστά στα μάτια τους το... όνειρο που μπορεί να πάρει σάρκα και οστά στον τελικό του Europa Conference League με τη Φιορεντίνα. Εκεί όπου η αγαπημένη τους ομάδα που έχει διανύσει μια μαγική ευρωπαϊκή πορεία θα καταθέσει την ψυχή της για την κούπα. Μέχρι τις 8 η πλατεία Κοτζιά αναμένεται να κατακλυστεί από τους φιλάθλους που θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το τρόπαιο, ενώ λόγω αυξημένης προσέλευσης το Κύπελλο θα παραμείνει στην πλατεία Κοτζιά και το Σάββατο, 11 Μαΐου, έως τις 8 το βράδυ.

tropaio-plateia
filathlos-tropaio
tropaio-filathlos
tropaio-fwto
tropaio-doukas
plateia-tropaio

Ο δήμαρχος Αθηνών, Χάρης Δούκας που έδωσε το παρών, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό 9,84, συνεχάρη την ελληνική ομάδα για την πρόκρισή της στον Πειραιά και τόνισε πως εύχεται ως δήμαρχος να μπορέσει να διοργανώσει και τελικό Champions League στον Βοτανικό. Παράλληλα, δήλωσε πως τη μέρα του τελικού θα στηθούν γηπεδάκια 5Χ5 στην πλατεία Δημαρχείου, στα οποία θα βρίσκονται και οι θρύλοι του Euro 2004.

Πώς μπορείτε να φωτογραφηθείτε με το τρόπαιο του Conference League

"Στο ελληνικό κοινό θα εκτεθεί τις επόμενες ημέρες το τρόπαιο του Europa Conference League, το οποίο θα διεκδικηθεί το βράδυ της 29ης Μαΐου στον τελικό που θα διεξαχθεί στο AEK Arena. Το Κύπελλο θα εκτεθεί την Παρασκευή 10 Μαΐου 09:00-20:00 στην πλατεία Κοτζιά στην Αθήνα και το Σάββατο 11 Μαΐου 10:00-20:00 στη Νέα Φιλαδέλφεια έξω από το γήπεδο και συγκεκριμένα στον αετό. Τις δύο αυτές ημέρες οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν το τρόπαιο από κοντά και να φωτογραφηθούν με αυτό", αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της η ΕΠΟ.