Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να τρελαίνει την Ευρώπη με τις φετινές του εμφανίσεις στο Europa Conference League. Οι "ερυθρόλευκοι" με τις δύο νίκες κόντρα στην Άστον Βίλα κράτησαν ζωντανή την Ελλάδα στη μάχη της 15ης θέσης στη βαθμολογία της UEFA, ενώ οι εξαιρετικές του εμφανίσεις έγιναν αντικείμενο συζήτησης στον ξένο τύπο.

Αποθέωση από τον ξένο Τύπο για τον "άθλο" του Ολυμπιακού

Η μεταμόρφωση του Ολυμπιακού με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο έχει προξενήσει το ενδιαφέρον σε όλη την Ευρώπη. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν καταφέρει να φτάσουν στον τελικό του Europa Conference League, ενώ βρέθηκαν αρκετές φορές κοντά στον αποκλεισμό τους, με τον κόσμο τους να κλαίει από συγκίνηση στις εξέδρες του "Γ. Καραϊσκάκης".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d15g2ufxln1l)
Ο ξένος Τύπος παρακολουθεί με ενδιαφέρον την πορεία των Πειραιωτών, με τον Ολυμπιακό να γίνεται αντικείμενο συζήτησης στα δημοσιεύματά του. Χαρακτηριστικά η Mirror Sport έγραψε: "Ο Κααμπί το έκανε... Ελ για τη Βίλα".

mirror_sport


Στη συνέχεια έντονες ήταν οι αντιδράσεις της Daily Telegragh για την εμφάνιση της Άστον Βίλα κόντρα στον Ολυμπιακό: "Έγιναν όλα ερείπια. Οι ελπίδες της Βίλα για το τρόπαιο "σωριάστηκαν" στην Ελλάδα".

prwtoselido_eurwph



Η "As" από την πλευρά της ήταν πιο μετρημένη, καθώς απλά σχολίασε τους δύο Ισπανούς προπονητές Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και Τσάμπι Αλόνσο για τις προκρίσεις τους στους τελικούς με Ολυμπιακό και Μπάγερ Λεβερκούζεν αντίστοιχα γράφοντας: "Ο Τσάμπι και ο Μεντιλίμπαρ είναι φιναλίστ".

prwtoselido_eurwph_2


Αποθεωτικό ήταν το πρωτοσέλιδο της "Abola" για την πρόκριση των "ερυθρόλευκων" σχολιάζοντας: "Η αρμάδα του Ολυμπιακού θα αγωνιστεί για το τρόπαιο του Europa Conference League".

prwtoselido_eurwph_3