Τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα του Παναθηναϊκού στη Super League φέρεται να φέρνουν αναταράξεις και αλλαγές στις τάξεις της ομάδας. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η συντριβή των "πρασίνων" με 4-1 από τον ΠΑΟΚ και η πτώση στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας που δεν οδηγεί στην Ευρώπη.

Συνάντηση Αλαφούζου - Τερίμ για το μέλλον του Τούρκου στον Παναθηναϊκό

Οι ευθύνες είναι πολλές και οι κατηγορίες προς τον Γιάννη Αλαφούζο ακόμη περισσότερες, με το συλλαλητήριο εναντίον του να είναι προ των πυλών. Οι συζητήσεις για το μέλλον του Φατίχ Τερίμ έχουν ξεκινήσει αρκετές ημέρες τώρα και δημοσιεύματα στην Τουρκία πάνε το θέμα ένα βήμα παρακάτω.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου -που είχε "προδώσει" και τη συμφωνία των δύο πλευρών τον περασμένο Δεκέμβριο- ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να συναντηθεί με τον Τούρκο προπονητή, με το "διαζύγιο να είναι κοντά", όπως αναφέρει ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά το ντέρμπι της Super League κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή (19/05) και αργότερα τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Άρη (25/05).