Η τελευταία αγωνιστική της Super League έχει τρεις αναμετρήσεις ύψιστης σημασίας γι' αυτό και η ΚΕΔ επέλεξε να ορίσει για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν τρεις ξένους διαιτητές. Στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ο Άρης φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ με στόχο να του στερήσει το πρωτάθλημα, στην "OPAP Arena" η ΑΕΚ θέλει να κερδίσει τη Λαμία περιμένοντας δώρο από τους "κίτρινους" του Μάντζιου ενώ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται με στόχο την τρίτη θέση που θα εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή τους έξοδο τη νέα σεζόν.

 Ένας "Elite", ένας πρώτης και ένας δεύτερης κατηγορίας διαιτητής στην τελευταία αγωνιστική της Super League

Για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ορίστηκε ο "Elite" Ισραηλινός, Όρελ Γκρίνφιλντ. Ο 42χρονος διαιτητής είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό καθώς έχει διευθύνει στο παρελθόν τους αγώνες Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-0 (13/2/22) και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0 (12/1/20). Μαζί του θα είναι οι Ρόι Χασάν, Ιντάν Γιαρκόνι, 4ος ο Παπαδόπουλος και στο VAR οι Ντάνιελ Μπαρ, Ψαρρής.

Για το παιχνίδι της "OPAP Arena" ορίστηκε ο "πρώτης κατηγορίας" Δανός, Μόρτεν Κρογκ. Πριν λίγους μήνες διηύθυνε το Άρης-Ολυμπιακός 1-2. Βοηθοί του οι Λαρς Χούμελγκααρντ, Ντένις Βόλνμπεργκ, 4ος ο Μανούχος και στο VAR οι Γιόνας Χάνσεν, Νικολακάκης.  Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή θα είναι η πρώτη αναμέτρηση της Λαμίας με ξένο διαιτητή στα φετινά Playoffs.

Τέλος, για το ντέρμπι αιωνίων στο "Απόστολος Νικολαΐδης" ορίστηκε ο "δεύτερης κατηγορίας" Πορτογάλος, Λουίς Γκοντίνιο. Και αυτός δεν επισκέπτεται πρώτη φορά τη χώρα μας καθώς έχει διευθύνει στο παρελθόν το περσινό ΑΕΚ-Άρης 3-0. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ρουί Τεϊσέιρα, Πάουλο Μπρας, 4ος ο Ευαγγέλου και στο VAR οι Μπρούνο Εστέβες, Κωνσταντίνου.