Η τελευταία αγωνιστική της Bundesliga περιέχει συγκινήσεις σε όλα τα επίπεδα, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον και για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη αλλά και την δεύτερη που θα υποβιβαστεί μαζί με την Ντάρμσταντ. Την πρώτη φιέστα της ιστορίας της ετοιμάζει η Μπάγερ Λεβερκούζεν σ' ένα παιχνίδι - γιορτή.

Έτοιμη για την πρώτη στέψη της η Λεβερκούζεν στην Bundesliga

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν υποδέχεται την Άουγκσμπουργκ (16:30) για την τελευταία αγωνιστική της Bundesliga. Οι "ασπιρίνες" βρίσκονται ένα βήμα μακριά από το να γράψουν την απόλυτη ιστορία στο γερμανικό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο κατακτάει την πρώτη "σαλατιέρα" της ιστορίας της και αν δεν ηττηθεί θα το καταφέρει όντας αήττητη!

Από τη πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι δεν διεκδικούν κάτι στο πρωτάθλημα, αλλά η ευκαιρία να γίνουν η μοναδική ομάδα που θα κερδίσουν φέτος στην Γερμανία την πρωταθλήτρια, τους δίνει ένα έξτρα κίνητρο.

Ματσάρα με τεράστιο ενδιαφέρον ανάμεσα σε Ουνιόν και Φράιμπουργκ

Συγκλονιστικό παιχνίδι αναμένεται να γίνει στο Βερολίνο, με την Ουνιόν να αντιμετωπίζει Φράιμπουργκ (16:30) και τις δύο ομάδες να "καίγονται"για διαφορετικούς λόγους. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν τη νίκη που θα τους στείλει σίγουρα στα Playouts και θα περιμένουν μία πιθανή ήττα της Μάιντζ για να παραμείνουν στην Bundesliga.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, ψάχνουν το τρίποντο για να μπορέσουν να τερματίσουν στην έβδομη θέση και να βρεθούν του χρόνου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Για να καταφέρουν βέβαια θέλουν και γκέλα της Χοφενχάιμ που υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου.

Τελευταίο παιχνίδι του Ρόις στην Bundesliga με τη φανέλα της Ντόρτμουντ

Άκρως συγκινητικό με ποικίλα συναισθήματα αναμένεται το απόγευμα στο "Signal Iduna Park" με την Μπορούσια Ντόρτμουντ να υποδέχεται την Ντάρμσταντ στο τελευταίο παιχνίδι του Μάρκος Ρόις στην Bundesliga μπροστά στο κοινό της ομάδας του. Οι οπαδοί έχουν ετοιμάσει κάτι ιδιαίτερο στον αρχηγό τους για να του πουν το δικό τους αντίο.

Ο Ρόις θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τα κιτρινόμαυρα στον τελικό του Champions League κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, με το παιχνίδι κόντρα στην υποβιβασμένη Ντάρμσταντ να είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δείξει σε όλους πως φεύγει με το κεφάλι ψηλά.



Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας στην Bundesliga:

16:30 NOVASPORTS 2 Χοφενχάιμ - Μπάγερν Μονάχου 
16:30 NOVASPORTS 3 Μπάγερ Λεβερκούζεν - Άουγκσμπουργκ
16:30 NOVASPORTS 4 Στουτγκάρδη - Γκλάντμπαχ
16:30 NOVASPORTS 5 Ντόρτμουντ - Ντάρμσταντ
16:30 NOVASPORTS START Βόλφσμπουργκ - Μάιντζ 
16:30 NOVASPORTS EXTRA 1 Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Λειψία
16:30 NOVASPORTS EXTRA 2 Ουνιόν Βερολίνου - Φράιμπουργκ
16:30 NOVASPORTS EXTRA 3 Βέρντερ Βρέμης - Μπόχουμ
16:30 NOVASPORTS EXTRA 4 Χαϊντενχάιμ - Κολωνία