In order to fully operate this website you need to enable Javascript in your browser.
Σχετικά Άρθρα

Γαλοπούλα γεμιστή με κάστανο

ΓΕΥΣΕΙΣ, 15.12.2016 12:42 |
PN

Parapolitika Newsroom


Γευστική και εύκολη στην εκτέλεση

Υλικά (Σερβίρει 6)

700 γρ. κιμάς
50 γρ. βούτυρο
1 κρεμμύδι
400 γρ. ρύζι
500 γρ. κάστανα βρασμένα και ξεφλουδισμένα
1 ποτήρι λευκό κρασί
50 γρ. σταφίδες
50 γρ. κουκουνάρι
200 ζωμός κότας
Αλάτι – πιπέρι
Θυμάρι φρέσκο

Εκτέλεση 

Σοτάρουμε στο βούτυρο το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, τον κιμά, και το σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το ρύζι, τα κάστανα,τις σταφίδες, το κουκουνάρι και τα μπαχαρικά. Ρίχνουμε και το ζωμό και το αφήνουμε λίγο να πιει τα υγρά. Γεμίζουμε και ράβουμε τη γαλοπούλα. Την ψήνουμε τόσες ώρες όσα κιλά είναι.



TAGS: