Η Louis Vuitton η περίφημη γαλλική φίρμα, όνειρο σχεδόν κάθε γυναίκας στον πλανήτη συνδέει την επωνυμία της με τις βαλίτσες – μπαούλα, που θα φιλοξενήσουν τις δάδες και τα μετάλλια, για τους νικητές των αγωνισμάτων στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μετρώντας αντίστροφα για την τελετή παράδοση της Ολυμπιακής φλόγας στο Παρίσι, οι Γάλλοι ολοκληρώνουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την γιορτή του αθλητισμού το καλοκαίρι, με άρωμα υψηλής ραπτικής. Η Louis Vuitton είναι συνυφασμένη  με την πολυτέλεια, την κομψότητα και τη διαχρονική  υπεροχή.

Τα δερμάτινα μπαούλα σχεδιάστηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε  να προστατεύουν και να εκθέτουν με ασφάλεια τις δάδες και τα μετάλλια, καθώς ο διάσημος οίκος μόδας έχει φιλοτεχνήσει από το 1988, ανάλογα είδη για κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις.

Η Oλυμπιακή φλόγα θα εγκατασταθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, πλησίον του ποταμού Σηκουάνα στον κήπο Ζαρντέν Ντε Τουλιερί, πολύ κοντά στο μουσείο του Λούβρου και όχι στον Πύργο του Αϊφελ, όπως επιθυμούσαν αρχικά οι διοργανωτές.

Όπως και να έχει, εκατομμύρια επισκέπτες θα κατακλύσουν το Παρίσι αυτό το καλοκαίρι. Οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων θα επωφεληθούν από τις βραχυχρόνιες μισθώσεις. Ενδεικτική τιμή ενοικίασης 300 ευρώ τη βραδιά, για διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου.

Την Κυριακή είναι το Πάσχα των Καθολικών και η ζαχαροπλαστική τέθηκε στην υπηρεσία των αγώνων. Παρασκευές με θεματικές αθλητικές λεπτομέρειες και εντυπωσιακότερο όλων το χρονόμετρο με χαραγμένο το 2024, τον στίβο και τους δρομείς. Κόστος 2.500 ευρώ, η ωδή στη σοκολάτα για λίγους και εκλεπτυσμένους ουρανίσκους.