Ένας ποδοσφαιρόφιλος από τη Βραζιλία, ο οποίος είχε πάει να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας του στο στάδιο Μινεϊράο, μπερδέυτηκε κατά την έξοδο και κατέληξε με το αυτοκίνητό του στα σκαλιά του γηπέδου.

Ειδικότερα, το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου στο στάδιο Μινεϊράο, μετά το τέλος της αναμέτρησης της Κρουζέιρο με την Μποταφόγκο. Πρωταγωνιστής σε αυτό το αλλόκοτο περιστατικό ήταν ένας φίλος της Κρουζέιρο, ο οποίος μάλλον… τρελάθηκε από το γκολ της ομάδας του στο 90+1’ το οποίο της έδωσε και τη νίκη με σκορ 3-2. Το νικητήριο γκολ της ομάδας του μάλλον «τρέλανε» τον οδηγό με αποτέλεσμα να μη δει κάποια σκαλιά και να κολλήσει με το ΙΧ του σε αυτά.

Όπως ανέφερε ο οδηγός του εικονιζόμενου Volkswagen Gol -ενός μοντέλου που κατασκευάζεται από τη VW Brasil- το αυτοκίνητο βρέθηκε να «κρέμεται» στα σκαλιά του γηπέδου, μετά την προσπάθειά του να εξέλθει από αυτό.

TORCEDOR DO CRUZEIRO ERRA A SAÍDA DEPOIS DO JOGO CONTRA O BOTAFOGO E DESCE ESCADARIA DO ESTÁDIO


Πώς έγινε το περιστατικό

Ειδικότερα, αντί να στρίψει σε έναν διάδρομο που οδηγούσε στην έξοδο, μπερδεύτηκε και επέλεξε κάποια σκαλιά. Πέρα από τον ίδιο, στο αυτοκίνητο επενέβαιναν ο γιος του και η σύζυγός του, με όλους τους επιβάτες να βγαίνουν από το όχημα δίχως κάποιο τραυματισμό. Όταν το αυτοκίνητο κόλλησε, ο οδηγός προσπάθησε να το κατεβάσει από τις σκάλες, αλλά γρήγορα αντιλήφθηκε ότι οι πιθανότητες επιτυχίας δεν ήταν πολλές.

Επομένως, κλήθηκε η πυροσβεστική, η οποία κατάφερε να απομακρύνει το ΙΧ από τις σκάλες, στο πλαίσιο μιας επιχείρησης που διήρκησε περίπου 90 λεπτά, όπως αναφέρει ο διεθνής Τύπος.

Μπορεί ο οδηγός του VW Gol να έχει… τύψεις που υπέβαλε εαυτόν και την οικογένειά του σε ταλαιπωρία, αλλά θα μπορούσε να λειτουργήσει ως «αποκούμπι» για τον ίδιο το γεγονός ότι δεν δίνει συχνά το «παρών» στις αναμετρήσεις της ομάδας του και επομένως δεν γνωρίζει τα μυστικά του γηπέδου.