Τηλεοπτική σειρά, με τίττλο «Brigitte, μια ελεύθερη γυναίκα» γίνεται η ζωή της πρώτης κυρίας της ΓαλλίαςΜπριζίτ Μακρόν.

Σύμφωνα με τη γαλλική εταιρεία παραγωγής Gaumont, πρόκειται για μία σειρά έξι επεισοδίων, η οποία ξεκινάει με την πρώτη συνάντηση της Μπριζίτ Μακρόν με τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, οι οποίοι όπως είναι γνωστό, γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν καθηγήτρια και εκείνος μαθητής στο Γυμνάσιο.

Μέχρι να φτάσει στο γάμο το ζευγάρι έζησε μια ασυνήθιστη ιστορία αγάπης και αντιμετώπισε εμπόδια, όχι μόνο λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας αλλά και επειδή εκείνη ήταν παντρεμένη με τον τραπεζίτη Andre Ozier και μητέρα τριών παιδιών, εκ των οποίων η μεγαλύτερη κόρη της Lorance, ήταν συμμαθήτρια του νυν συζύγου της.

Το ζευγάρι τελικά παντρεύτηκε το 2007, όταν ο Γάλλος Πρόεδρος ήταν 29 ετών και η Μπριζίτ Μακρόν 54. Εκείνη συνέχισε να διδάσκει για ένα διάστημα, αλλά παραιτήθηκε από τη δουλειά της το 2015, όταν ο σύζυγός της άρχισε να ασχολείται με την πολιτική. Ο Εμανουέλ Μακρόν εκλέχθηκε πρόεδρος της Γαλλίας το 2017. 

Τη νέα τηλεοπτική σειρά θα γράψουν οι Γάλλοι συγγραφείς Bénédicte Charles και Olivier Pouponneau, ανέφερε σε επίσημη δήλωση η Gaumont, η οποία είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες τηλεοπτικών παραγωγών της Γαλλίας. 

«Η Brigitte Macron είναι ένας συναρπαστικός χαρακτήρας και θέλουμε να τον αντιμετωπίσουμε με σχεδόν μελοδραματικό τρόπο λόγω της ρομαντικής διάστασης της μοίρας της», δήλωσε η κ. Charles στη Le Figaro.



Ερωτηθείσα σχετικά με τη νέα παραγωγή για τη ζωή της Μπριζίτ Μακρόν, ανώνυμη πηγή από το περιβάλλον της, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων AFP: «Δε συνδεόμαστε με αυτό το έργο για το οποίο μάθαμε σήμερα από τον Τύπο».

Το καστ της σειράς δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, ωστόσο οι φήμες θέλουν την Julia Roberts και τον Ryan Gosling στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.