Με εξομολογητική διάθεση εμφανίστηκε ο Τζο Μπάιντεν σε ραδιοφωνική εκπομπή αποκαλύπτοντας στοιχεία για την ζωή του, ενώ μίλησε και για τον τραυλισμό του.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν εμφανίστηκε σήμερα σε μια ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή στο πλευρό του παρουσιαστή Χάουαρντ Στερν, όπου αφηγήθηκε οικογενειακές ιστορίες και είπε πως ο τραυλισμός τον προετοίμασε για τις δύσκολες εμπειρίες της ζωής.

Ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους είπε ότι ο τραυλισμός που είχε από την παιδική ηλικία ήταν το καλύτερο πράγμα που του συνέβη. Ο Μπάιντεν τελικά τον ξεπέρασε, όμως περιστασιακά ο τραυλισμός επιστρέφει όταν εκφωνεί δημόσιες ομιλίες.

 

Η συνέντευξη στον Στερν πραγματοποιήθηκε ενώ ο Τζο Μπάιντεν βρισκόταν στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο πολιτικών εκδηλώσεων. Ήταν γεμάτη από λεπτομέρειες της ζωής του, καθώς ο Δημοκρατικός επιχειρεί να γίνει πιο προσιτός στους ψηφοφόρους.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος των ΗΠΑ είπε ότι ο πατέρας του Τζόζεφ Ρόμπινετ Μπάιντεν ο πρεσβύτερος, ήταν αυστηρός αλλά και συμπονετικός κι εξιστόρησε ένα περιστατικό κατά το οποίο τον έριξαν κάτω ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο, όταν πήγαινε στην τετάρτη δημοτικού.