Το άλλο του μισό έψαξε να βρει ένας ηλικιωμένος στις ΗΠΑ, επιλέγοντας έναν «ιδιαίτερο» τρόπο.

Ο 70χρονος Al Gilberti δίνει 400 δολάρια την εβδομάδα σε εταιρεία για την ανέγερση διαφημιστικής πινακίδας με το πρόσωπό του, η οποία κοσμεί δρόμο του Τέξας και έχει την περιγραφή: «Μοναχικός άντρας μπορεί να μετακομίσει στο Sweetwater. Αναζητά γυναίκα με διάθεση για γάμο και να απολαμβάνει καραόκε».

al-gilberti-aggelia
Η διαφημιστική πινακίδα με την αγγελία του Al Gilberti

Σύμφωνα με τη New York Post ο ηλικιωμένος, ο οποίος έχει ένα παιδί από προηγούμενο γάμο του, υποστήριξε ότι μέσα σε δύο εβδομάδες δέχτηκε περισσότερες από 400 κλήσεις.

Τα κριτήρια για τις υποψήφιες

Και μπορεί να έχει δεχτεί εκατοντάδες κλήσεις, ωστόσο δεν έχει βρει ακόμη την κατάλληλη, αφού έθεσε τρία αδιαπραγμάτευτα κριτήρια για τις υποψήφιες συντρόφους. Αυτά είναι, να είναι πιστές, να λένε πάντα την αλήθεια και να έχουν ενσυναίσθηση.



Όπως ανέφερε ο Al Gilberti: «Θα ταξίδευα και στην Ευρώπη αν ήταν η κατάλληλη» και πρόσθεσε πως «πριν λίγα χρόνια είχα σχέση με μια γυναίκα μικρότερη κατά 26 χρόνια. Αυτό λέει πολλά για την προσωπικότητα μου».

Ο ίδιος δεν εγκαταλείπει την προσπάθειά του για να βρει τον έρωτα, παρά το γεγονός ότι κάποιες από τις υποψήφιες, τον έχουν προσεγγίσει γυναίκες για τα λεφτά του και όχι για τα αισθήματά του.

new mafia