Ημέρα γενικής απεργίας σήμερα και ήδη τα πρώτα σοβαρά προβλήματα καταγράφονται αυτήν την ώρα στο Κηφισό, με την κίνηση των οχημάτων να είναι αυξημένη. Λόγω των κινητοποιήσεων που έχουν προγραμματιστεί στο πλαίσιο της απεργίας της ΓΣΕΕ και λόγω του ότι τα περισσότερα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς δεν λειτουργούν κανονικά, οι περισσότεροι βγήκαν στους δρόμους με τα αυτοκίνητά τος.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα παρατηρούνται στην άνοδο του Κηφισού από ΚΤΕΛ έως Αχαρνών και στις εξόδους των εθνικών οδών Αθηνών-Κορίνθου και Αθηνών-Λαμίας. Με το «καλημέρα» μποτιλιάρισμα επικρατεί στην έξοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου (Λεωφόρος Αθηνών) και στην έξοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας.

Επίσης...φορτώνει η λεωφόρος Μεσογείων στο ρεύμα προς Αθήνα, αλλά και στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισίας και οι λεωφόροι Βασιλέως Κωνσταντίνου και Βασιλίσσης Σοφίας.

H κίνηση στην Αττική οδό


Διαβάστε ακόμα: Σε απεργιακό κλοιό σήμερα η χώρα: Ποια ΜΜΜ τραβούν χειρόφρενο - Πού θα γίνουν συγκεντρώσεις και πορείες - Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις


Δείτε live την κίνηση ΕΔΩ

Δείτε ΕΔΩ το Δελτίο Κυκλοφορίας


Η κίνηση στους δρόμους στις 7.30 το πρωί

kinisi_7_30

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω απεργίας 

Έκτακτα μέτρα τροχαίας θα ληφθούν σήμερα από τις 09:30’ το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω πραγματοποίησης εξαγγελθεισών συναθροίσεων – συγκεντρώσεων και πορείας διαμαρτυρίας σωματείων, φοιτητικών συλλόγων και άλλων συλλογικοτήτων.

Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και κατά περίπτωση -όπου είναι απαραίτητο και ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών-σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόρους Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου και της Σταδίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση της συνάθροισης – κινητοποίησης.