Συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης 17/04, στο Ηράκλειο Κρήτης, ένας αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή.

*Διαβάστε εδώ: Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό - Ζητούσε 50.000 ευρώ απειλώντας με πιστόλι και χειροβομβίδα

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο αλλοδαπός από τις 13/04 είχε διαπράξει ακόμα δύο κλοπές στο εν λόγω κατάστημα, αφαιρώντας συνολικά έξι φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, ενώ διέπραξε ακόμα μια κλοπή σε οικία, αφαιρώντας κινητό τηλέφωνο.

Την τρίτη φορά που επιχείρησε να κλέψει το ίδιο κατάστημα, έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές.


Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, «συνελήφθη, χθες (17.04.2024) το μεσημέρι στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Εξιχνιάστηκαν ακόμα τρεις υποθέσεις κλοπών για τις οποίες σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.

Ειδικότερα, χθες (17.04.2024) το μεσημέρι ο αλλοδαπός αφαίρεσε από κατάστημα τρεις φιάλες οινοπνευματωδών ποτών και κατά την έξοδό του έγινε αντιληπτός και αφού ακινητοποιήθηκε συνελήφθη από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, ενώ τα αφαιρεθέντα είδη αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο αλλοδαπός από τις 13.04.2024 είχε διαπράξει ακόμα δύο κλοπές στο εν λόγω κατάστημα αφαιρώντας συνολικά έξι φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, ενώ διέπραξε ακόμα μια κλοπή σε οικία αφαιρώντας κινητό τηλέφωνο.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου».