Νέο βίντεο-ντοκουμέντο το οποίο αφορά στην υπόθεση δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ξεδιαλύνοντας το πότε έφτασε ο πρώην σύντροφος και δολοφόνος της άτυχης κοπέλας στο σημείο με το μηχανάκι του και λίγο αργότερα ξεκίνησε την πισώπλατη επίθεση στην 28χρονη κοπέλα.

Όλα έγιναν μέσα σε 14 δευτερόλεπτα... Τόσα χρειάστηκαν από τη στιγμή που κάμερα ασφαλείας καταγράφει την άφιξη του 39χρονου δράστη, μέχρι την ώρα που βγάζει το μαχαίρι από την τσέπη του και μαχαιρώνει μέχρι θανάτου την πρώην κοπέλα του.

Μετά την επίσκεψή της Κυριακής στο Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να ζητήσει βοήθεια, η ίδια μαζί με τον φίλο της κατεβαίνουν τα σκαλιά του αστυνομικού τμήματος και περνούν μπροστά από τον φρουρό στο φυλάκιο. Αρχίζουν να περπατούν απέναντι, με την Κυριακή να προλαβαίνει να κάνει μόνο 14 βήματα...

Η στιγμή της δολοφονίας

Ο πρώην σύντροφός της εμφανίζεται με το μηχανάκι, το οποίο παρκάρει πίσω από άλλα που υπήρχαν στο σημείο και στο βίντεο φαίνεται να κατεβαίνει αμέσως και να επιταχύνει. Στο καρέ διακρίνεται η άτυχη κοπέλα, που προσπαθεί πάνω στον πανικό της να επιστρέψει στο φυλάκιο και στο πάνω μέρος της οθόνης ο δολοφόνος της, που έχει ήδη το ένα χέρι του στην τσέπη. Βγάζει από αυτή το μαχαίρι και αρχίζει να τρέχει προς το μέρος της Κυριακής.

Οι περαστικοί κοιτούν τα όσα συμβαίνουν πανικόβλητοι, ενώ ο 39χρονος φτάνει ανενόχλητος στην Κυριακή και την μαχαιρώνει μέχρι θανάτου. Στη συνέχεια φαίνονται οι πρώτοι αστυνομικοί να κατεβαίνουν από το Τμήμα, αλλά πλέον είναι αργά. Ο δολοφόνος αφοπλίζεται και ο φίλος της κοπέλας κάνει μετά το έγκλημα τα πρώτα του βήματα εμφανώς σοκαρισμένος.

«Ο σκοπός αποκλείεται να μην το βλέπει»

O Σταύρος Mπαλάσκας, ειδικός αστυνομικός αναλυτής, μίλησε στο LIVE NEWS για το νέο βίντεο ντοκουμέντο της δολοφονίας και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Βλέπουμε πως ο δράστης είχε στη ζώνη το μαχαίρι, στρατιωτικά. Αυτό δείχνει πως το είχε προσχεδιασμένο. Τι δεν θυμάται; Ο σκοπός αποκλείεται να μην το βλέπει. Έστω με την περιφερειακή του όραση. Πώς δεν το είδε; Το είδε και δεν έδωσε καμία σημασία. Δεν νομίζω ότι το έκανε επίτηδες αλλά νομίζω πως ήταν παγερά αδιάφορος».