Προφυλακιστέος κρίθηκε πριν από λίγο ο 45χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του Γερμανού υπηκόου μέσα στο σπίτι του στα Φέρμα Ιεράπετρας Κρήτης. Έπειτα από μια μαραθώνια διαδικασία που ξεκίνησε στις 11 το πρωί και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 18:30, ο κατηγορούμενος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο 45χρονος από τη Σητεία κατηγορείται πως το βράδυ της 6ης Απριλίου πήγε στο σπίτι του 65χρονου Klaus. Φορώντας κουκούλα, γάντια και μάσκα στο πρόσωπο για να μην καταγραφούν τα χαρακτηριστικά του από την κάμερα που διαθέτει το σπίτι, χτύπησε την πόρτα. Η φωνή του και το χαρακτηριστικό περπάτημά του τον πρόδωσαν, μετά την ανάλυση του οπτικού υλικού από τους αστυνομικούς.

Μόλις το θύμα άνοιξε την πόρτα ο κατηγορούμενος τον χτύπησε δύο φορές στο κεφάλι και τον σώριασε στο πάτωμα. Στη συνέχεια, παρέμενε στο σπίτι σχεδόν μισή ώρα, οπότε εμφανίζεται να φεύγει με γοργές κινήσεις, κλείνοντας μάλιστα την πόρτα του σπιτιού.

Ο κατηγορούμενος προσπάθησε να αποδείξει ότι δεν είναι ο άνδρας που εμφανίζεται στο βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές και σας παρουσίασαν νωρίτερα, αποκλειστικά, τα «Παραπολιτικά». Οι εξηγήσεις του πως είχαν άριστες σχέσεις και πως δεν θα μπορούσε να τον σκοτώσει, δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα, οι οποίοι αποφάσισαν πως πρέπει να προφυλακιστεί.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0nb133sw8bd)