Τα σούπερ μάρκετ την Κυριακή των Βαΐων (28/4) δεν θα είναι τελικά ανοιχτά σε όλες τις αλυσίδες. Όπως και στα καταστήματα, έτσι και τα σούπερ μάρκετ το εορταστικό ωράριο Πάσχα 2024 έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έχουν γίνει, μόνο συγκεκριμένες αλυσίδες σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτές την Κυριακή των Βαΐων (28/4), ενώ υπάρχουν περιπτώσεις που σε άλλες θα είναι ανοιχτά μόνο επιλεγμένα καταστήματα.

Ανοιχτά θα είναι τα σούπερ μάρκετ των LIDL και My Market, με τους καταναλωτές να μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους ενόψει Πάσχα, συνδυάζοντάς τα με μια κυριακάτικη βόλτα στα μαγαζιά που θα είναι ανοιχτά. Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας στα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας My Market είναι από τις 11:00 το πρωί έως και τις 17:00 το απόγευμα.


Ακολουθεί η λίστα με τα καταστήματα που θα είναι ανοιχτά:

mymarket_kyriaki_vaion_26_4_2024
Τα ανοιχτά σούπερ μάρκετ της αλυσίδας MyMarket την Κυριακή των Βαΐων (28/4)


Στην αλυσίδα LIDL τα περισσότερα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά από τις 11:00 το πρωί έως και τις 20:00 το βράδυ.

Κλειστά τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης την Κυριακή των Βαΐων


Ο Σκλαβενίτης, συνεχίζοντας την παράδοση να μην ανοίγει τις Κυριακές, παραμένει με κατεβασμένα ρολά στα σούπερ μάρκετ της αλυσίδες την Κυριακή των Βαΐων. Εξαίρεση το κατάστημα στο Επιχειρηματικό Πάρκο Smart Park (Σπάτα), το οποίο θα λειτουργήσει από τις 11:00 έως τις 20:00.

Ποια καταστήματα της αλυσίδας Μασούτης θα είναι ανοιχτά

Η αλυσίδα Μασούτης ανακοίνωσε ότι την Κυριακή των Βαΐων (28/4), μόνο επιλεγμένα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 11:00 το πρωί έως και τις 16:00 νωρίς το απόγευμα, σύμφωνα με το εορταστικό ωράριο Πάσχα 2024. Αναλυτικά, ΕΔΩ τα ανοιχτά σούπερ μάρκετ:


Επίσης, το κατάστημα στο Αεροδρόμιο «Μακεδονία», στη Θεσσαλονίκη, θα λειτουργήσει από τις 07:00 το πρωί έως και τις 23:00 το βράδυ. Από τις 11:00 το πρωί έως και τις 20:00 το βράδυ θα λειτουργήσει το σούπερ μάρκετ στο Mediterranean Cosmos (Πυλαία Θεσσαλονίκης).

Τι ισχύει με τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος

Όλα τα καταστήματα του δικτύου Λιανικής της ΑΒ Βασιλόπουλος θα λειτουργήσουν την Κυριακή των Βαΐων 28/04 από 11.00πμ-18.00μμ 

EΞΑΙΡΕΣΕΙΣ
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ - Κυριακή των Βαΐων- ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ κλειστά  & Σάββατο 27/4 ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 08.00- 18.00ΜΜ (τοπική εορτή
)
ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2 metro mall & ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 11.00πμ-20.00μμ ακολουθώντας το ωράριο των Malls.

Ποιες ημέρες του Πάσχα θα είναι κλειστά τα σούπερ μάρκετ

Όλα τα σούπερ μάρκετ, όπως και τα καταστήματα, τα μαγαζιά και τα πολυκαταστήματα, θα είναι κλειστά για τρεις ημέρες την πασχαλινή περίοδο. Συγκεκριμένα: την Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου, τη Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου και την Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου (σ.σ. μεταφέρθηκε η αργία της Πρωτομαγιάς).

Πηγή: Powergame.gr