Σε άμορφη μάζα από σιδερικά μετατράπηκε το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 31χρονος και έπεσε πάνω σε παρκαριασμένη νταλίκα στην Ελευσίνα με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία. Μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα ο οδηγός του ΙΧ κινούνταν επί της λεωφόρου Κανελλοπούλου και κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στην νταλίκα.

«Τριάντα χρόνων άνθρωπος με ένα μωρό», είπε ο ξάδελφός του για τον άτυχο οδηγό. Ο πατέρας του 31χρονου ενημερώθηκε για το δυστύχημα και έσπευσε στο σημείο της τραγωδίας. «Εγώ ήρθα και είδα το παιδί πεθαμένο», ανέφερε μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια οι συγγενείς του 31χρονου στέκονται εκεί που άφησε την τελευταία του πνοή. Δεν μπορούν να πιστέψουν πως σε μία μόνο στιγμή χάθηκαν όλα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0u4mj13ldlt)
«Εδώ είναι το νοσοκομείο. Πόση ώρα κάνανε να έρθουν να τον πάρουν τον άνθρωπο» διερωτήθηκε ο ξάδελφός του. «Επιτρέπεται να παρκάρεις εδώ; Άνθρωποι είμαστε, μπορεί να κάνουμε και λάθη και τέτοια. Μπορεί να έτρεξε, μπορεί να μην έτρεξε, αυτό δεν το ξέρουμε. Εκεί που είναι παρκαρισμένο (φορτηγό) δεν προβλέπω ότι θα έπρεπε να είναι», συμπλήρωσε.

Σημειώνεται πως ο συνοδηγός του 31χρονου, ο οποίος ήταν και ο κάτοχος του ΙΧ φαίνεται πως πρόλαβε να πεταχτεί έξω από το όχημα και τώρα δίνει μάχη για τη ζωή του.