Σοκαρισμένη η κοινωνία της Μεσσηνίας από επίθεση σκύλου σε 6χρονο κορίτσι, που έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του.

Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Υάμεια, όταν το παιδί μαζί με τους γονείς του πήγαν σε σπίτι συγγενικού τους προσώπου, προκειμένου να περάσουν τις μέρες του Πάσχα.

Κάποια στιγμή η μικρή βγήκε έξω να παίξει με τα υπόλοιπα παιδιά και τότε ήρθε αντιμέτωπη με τον τρόμο, αφού ένα αδέσποτο σκυλί της επιτέθηκε και άρχισε να τη δαγκώνει.

Ούρλιαζε από τους πόνους 

Οι γονείς άκουσαν τις φωνές της κόρης τους, που ούρλιαζε από τους πόνους και όταν βγήκαν από το σπίτι είδαν ένα μεγαλόσωμο σκύλο, να επιτίθεται στην κόρη τους.

Η μητέρα κατάφερε να διώξει το σκυλί και στην συνέχεια κάλεσε το ΕΚΑΒ, το οποίο έσπευσε στο σημείο και μετέφερε αρχικά το παιδί στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, μετά στο Παίδων και στην συνέχεια σε μία ιδιωτική κλινική.


Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα

Η 6χρονη φέρει σοβαρά τραύματα, καθώς ο σκύλος την δάγκωσε στο πρόσωπο, στο στήθος και στην κοιλιακή χώρα, αλλά ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί αντίκρισαν για πρώτη φορά τόσο βαθιά τραύματα από σκύλο σε άνθρωπο.

Το ΑΤ Κορώνης συνεχίζει τις έρευνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, στην περιοχή υπάρχουν πολλά αδέσποτα σκυλιά, ενώ απαντήσεις οφείλει να δώσει ο δήμος Πύλου – Νέστορος.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d14vvytnjy75)