Ταυτοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ανθρωποκτονιών δύο ημεδαποί, ηλικίας 40 και 50 ετών, για την άγρια δολοφονία 41χρονου ομογενή από τη Ρωσία στη Σταυρούπολη, στη δυτική Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου 4/05.

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, όλα τα στοιχεία των διωκτικών Αρχών συγκλίνουν στο ότι το έγκλημα διαπράχθηκε εξαιτίας διαφορών που προέκυψαν σε συναλλαγές με ναρκωτικά.

*Διαβάστε εδώ: Μαφιόζικη εκτέλεση στη Θεσσαλονίκη: "Πρέπει να είχαν τοποθετήσει στο όπλο σιγαστήρα" λέει κάτοικος της Σταυρούπολης

Το θύμα του εγκλήματος ήταν σεσημασμένος για υπόθεση εκβιάσεων και μάλιστα την προσεχή εβδομάδα θα καθόταν κατηγορούμενος στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη των υπόπτων, αφού βρήκαν εικόνες από βίντεο.

Μάλιστα, πηγές ανέφεραν ότι οι δράστες επιχείρησαν να κάψουν το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν, κι έτσι εντοπίστηκε ο ένας, καθώς είχε υποστεί εγκαύματα.


Πώς έγινε το έγκλημα

Δύο πισώπλατες σφαίρες δέχθηκε ο 41χρονος ομογενής από τη Ρωσία που έπεσε νεκρός στην οδό Τσιτσάνη, στη Θεσσαλονίκη.

Οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης επέβαιναν σε όχημα μπορντό χρώματος, ενώ πρόκειται για δυο άνδρες και μια γυναίκα. Τον 41χρονο φέρεται να πυροβόλησε δύο φορές -με πυροβόλο όπλο- ο ένας εκ των ανδρών.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου, λίγο μετά τις 14:00.

Εκεί οι Αρχές εντόπισαν το έναν κάλυκα, ενώ τον δεύτερο φέρεται να τον πήρε ο δράστης μετά τη δολοφονία.

Ο άνδρας κατέληξε νεκρός δίπλα από μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d11hjbiqrmw9)